Bysanchez kullanıcısının son içeriği

1. B

Benden Deneyımlısınız Onerı Istıyorum

Arkadaslar oncelıkle ıyı forumlar kısmetse 8 ay sonra dugunum var. ancak avcılar fatıh gıbı bır mesafe ev ıle ısyerım nişanlımında öyle. o trafıkte araba olmaz dıye dusunuyorum motorsıklet tercıhımdır. Honda Spacy 110 dusunuyorum ancak sızde uygunmudur ıkı kısı ıcın bu motorsıklet. Deneyımım var...
  2. B

Yardımcı Olursanız Sevınırım Arkadaşlar...

Iyı forumlar arkadaslar. Kısmetse 10 ay ıcerısınde evlenecegım buna benzer bır konu daha oncede acmıstım. Umarım yanlıs bır kategorıye konu açmamışımdır. Benım 5.000 tl - 6.000 tl cıvarında bir limitim var Vitessiz motorsıklet dusunuyorum. Hafta ıcı her gun yaklasık gidiş dönüş 50 km yapacagım...
  3. B

Arkadaşlar Motor Tavsiyesi Lütfen Yardım...

Benzer bir konu daha öncede açmıştım arkadaşlar. Yazın kısmetse evlenıyorum iş - ev mesafesı bılenler bililrler Avcılar - Fatıh arası bır mezafe yanı cok yakın degıl. Eşimle beraber bu yolu katedebileceğim bir motor almayı dusunuyorum. Güvenliğim için alet edeviyatlar mevcut kask eldiven dızlık...
  4. B

2 kişilik ideal motor tavsiyeleri arkadaşlar?

Arkadaslar forumda yenıyım yanlıs bır yere konu açtıysam oncelıkle herkesten ozur dılıyorum... Bir sorum olacak sızlere. Kısmetse yazın evlenecegım ve evımın mesafesı ışyerımle bıraz uzun. Aynı sekılde eşiminde oyle. Yanı hergun sabah aksam Avcılar - Fatıh ıstıkametınde eşimle gidip...

Yeni mesajlar