byns kullanıcısının son içeriği

1. B

İstanbulda motor sürmek ve motoru bırakmak hakkında

Arkadaşlar merhabalar.Motora yeni başladım sayılır.1500 km dir motor sürüyorum.Motorum cf moto 250nk full absli bir motor. Youtubeda sürekli izlediğim kaza videolarındaki klasik araçların görmeden şeridine kayması ve bu sebeple kaza yapma olayını yaşamamama ramak kalmıştı.Yer mahmutbeyin...
  2. B

Boğaz Köprüsü HGSleri hakkındaki sorum

Arkadaşlar merhabalar.Malum ülkemiz vergiler cenneti.istanbulda sürekli asya-avrupa yapmak zorunda olan kişi aylık en az 200tl sini devlete bırakır bu durumda. Plakasını kapatanlar,plakaya kağıt veya bandana sarma,plakayı siyah bantla anlaşılmaz hale getirmeye çalışma gibi illegal yöntemleri...
  3. B

Yazlık fileli mont seçimi hakkında

Arkadaşlar merhabalar.motosiklet ehliyetimi kasım 2020'de alacakmış şekilde hesapladığımdan kışlık bir mont almıştım(prosev 18609 hörgüçlü) fakat pandemiden dolayı ehliyeti ve motoru mart ayında almak zorunda kaldım.haliyle prosevle kısa kolluyla vs en ufak sıcakta sırılsıklam oluyorum.fileli...
  4. B

Sizce bu arkadaş doladırıcı mı?CBR 250R

Arkadaşlar merhabalar bugün başıma bir olay geldi de bununla alakalı size bir şeyler danışmak istiyorum. Sahibinden.com da bir tane Honda CBR 250 r gördüm. Adam cuma son yazıyordu. Arayıp durumu anlamaya çalıştım. bana dedi ki bir arkadaşı ondan borç para alıp bu motoru almış ama zamanında borç...
  5. B

ağır hasar kayıtlı mt03deki ilginç olay

arkadaşlar merhabalar.bugün garip bir olayla karşılaştım.size anlatayım da sizden yardım alayım istiyorum. ikinci el bir mt03 buldum.adamla prensipte anlaştık.10.000 tl hasar kaydı var dedi.tamam dedim bir kontrol edeyim. kontrol ettiğimde motorun 2016 yılında 15.000 tl lik bir kaza geçirdiği...

Yeni mesajlar