Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar, Türkmenistan'dan gelen arkadaşım ile beraber Batum'a gitmeye karar veriyoruz. arkdaşım gelir gelmez onun için Cbr 250 bakıyoruz ilanlardan ve memleketimiz olan Konya'da 2013 model ve bize uygun fiyatta buluyoruz. Ve kaporayı yatırarak gcesinde yola çıkıyoruz.
uykusuz cıktıgmz...
Merhaba arkadaşlar, gezimizi yapalı bi iki hafta olmasına rağmen ancak atabiliyorm resimleri.. Bir pazartesi Sabahı Ninja 250 si olan arkdaşım Fatih ve Artçi olan ablam ile beraber eni aldğım Ninja 300 ün rodajını tamamlamak ve tava ciğerini de yemek için Edirneye doğru gaz açıyoruz.
Mahmutbey...
Merhabalar.
Mayıs'ın 21 i Ablam ile beraber ani karar verip valizlerimizi hazırlayıp 2014 model 0km yeni aldığımız cbf150 mize atlayıp hem rodaj yapmak için hem de zoru başarmak için İstanbul'dan Konya'ya doğru yola çıkıyoruz.
Hızımız 90-100 km aralığında seyretti.
Motoru yormadan bol mola...
Merhaba arkadaşlar sizinle gezimizi paylaşmak istedim.. 2 temmuz da bayan arkadaşımın iznin den dolayı ondan önce memleketim olan Konya'ya artçımı da alarak yola çıkıyorum. Cevizlibağ'da depo dolduruyoruz
İlk molamız İzmit.. ve kabus burdan sonra başlıyor sağanak yağmur ve soğukla beraber 200...