burkanyavuz kullanıcısının son içeriği

1. burkanyavuz

TEKNİK SORUN HAKKINDA YARDIMA İHTİYACIM VAR

HERKEZE ÖNCELİKLE MERHABA İYİ GÜNLER MOTOSİKLETİM 2012 YBR ESD MOTOSİKLETİM BEYİN YAKTIKTAN SONRA 5 AY KADAR YAKTI BİR USTA SAYESİNDE YAN SANAYİ BEYİN TAKTIK ORJİNELİ(780 TL) OLDUGU İÇİN YANSANAYİ TAKTIK ŞİMDİ MOTOSİKLETİMDE BİR KAÇ SORUN VAR SİZLERİN YARDIMI VE TECRÜBESİ İLE BUNLARI SİZE...
  2. burkanyavuz

YBR 125 ESD KULLANMA KILAVUZU

Herkezeme merhaba iyi günler 2012 yamaha ybr esd kullanıcısıym motosikletimin kullanma klavuzu kayıp oldu kullanma klavuzunu nerde bulabilirim veya pdf dosyası olan varsa bana atabilirmi?
  3. burkanyavuz

YBR 125 ESD YARDIM LÜTFEN !

Arkdaşlar hepinize öncelikle merhaba motosikletim ybr 125 esd 2012 kullanıcısıyım motosikletimde 5 vites 7000 devir den yukarı çıkmıyor ve 95/kmh yukarı çıkmıyor sizce neden olabilir ? CEVAPLARINIZ İÇİN HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER KAZASIZ GÜVENLÜ SÜRÜŞLER
  4. burkanyavuz

Yamaha Ybr Neden Çok Yakar

Herkeze merhaba Yamaha ybr 2012 esd kullanıcısıym arkdaşlarımın motosikletine göre motorum aşırı fazla yakıyor sebebi nedir sizce
  5. burkanyavuz

Mont Tavsiyesi

Herkeze merhaba iyi forumlar bu motosiklet montlarının soğukla imtihanı nasıldır soğuk geçiriyormu birde bana 200 tl ye kadar bi mont tavsiyesinde bulunurmusnuz?
  6. burkanyavuz

HEPİNİZİ BEKLERİM

HERKEZE MERHABA ANTALYA ESKİ SANAYİDE STİCER KAPLAMA ÜZERENE AUTO-MOTO GRAPHİC DÜKKANI AÇTIK HER TÜRLÜ MOTOSİKLET ARABA STİCİRİ ARAÇ MOTOSİKLET KAPLAMA İŞLERİ İTİNA İLE YAPILAMKTADIR TÜM MOTOSİKLE3T.NET ÜYELERİNİ MİSAFİR ETMEKTEN GURUR VE ONUR DUYARIZ CUMHURİYET MAHALLESİ 629 SOKAK K.TANDRI...
  7. burkanyavuz

hepinizi beklerim

HERKEZE MERHABA ANTALYA ESKİ SANAYİDE STİCER KAPLAMA ÜZERENE AUTO-MOTO GRAPHİC DÜKKANI AÇTIK HER TÜRLÜ MOTOSİKLET ARABA STİCİRİ ARAÇ MOTOSİKLET KAPLAMA İŞLERİ İTİNA İLE YAPILAMKTADIR TÜM MOTOSİKLE3T.NET ÜYELERİNİ MİSAFİR ETMEKTEN GURUR VE ONUR DUYARIZ CUMHURİYET MAHALLESİ 644 SOKAK K.TANDRI...
  8. burkanyavuz

Yamaha ybr esd yardım?

Yamaha ybr esde kullanan arkdaşlar ne kadarlık benzin aldıgınızda gösterge nereyi buluyor sanırım benimki arzalı
  9. burkanyavuz

Yamaha Ybr (YARDIM)

Arkadaşlar öncelikle Herkeze merhaba Sabahları işe giderken motosikletim 2006 ybr egzoz dan azbirşey beyaz duman atıyor 3-5 dakika sonra kesilioyor sebebi sizce ne olabilir
  10. burkanyavuz

Yamaha ybr Garip ses (YARDIM)

herkeze merhaba 2006 yamaha ybr marka motosikletimde motosikletim yürürken alt kısımlardan gug gug guuu gibi sesler geliyor? motosikletimde 1. ve 5. vitesde ses yok ancak diğer viteslerde guu guugg diye ötüyor sizce bu sesin sebebi nedir yardımlarınızı bekliyorum KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR...
  11. burkanyavuz

YAMAHA YBR 125 2006 ACİL SATILIK

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2006-tertemiz-japon-yamaha-ybr-140163049/detay/
  12. burkanyavuz

Yamaha YBR 2006

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sadece-bak-farki-goreceksin-135017104/detay/
  13. burkanyavuz

Yamaha ybr 125 ampul (yardım)

Öncelikle herkeze merhaba yamaha ybr 125 motosikletimde h4 duy vardır.h4 duya göre beyaz ampul takmak istiyorum watt olarak marka olarak beyazlık olarak ne önerirsiniz
  14. burkanyavuz

yamaha ybr 125 yardımcı olurmusunuz

HERKEZE MERHABA HAFTA İÇİ GİTMEYİ PLANLADIGIM ANTALYA-KORKUTELİ ARASI YOLCULUK YAPMAK İSTOYURUM ANTALYADA YAŞAYAN ARKADAŞLAR O YOLU BİLİYORLARDIR SİZCE Bİ SIKINTI YAŞARMIYIM NELERE DİKKAT ETMEM GEREKİR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ANTALYA MERKEZ 36 RAKIM KORKUTELİ MERKEZ 1015 RAKIMI VAR RAMPA ÇIKICAM
  15. burkanyavuz

2006 ORJİNAL TEMİZ YAMAHA YBR

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-sadece-bak-farki-goreceksin-135017104/detay/ 0535 796 92 93 NUMARALI TELEFONDAN YADA İLANDAKİ NUMARADAN ULAŞABİLİRSİNİZ