Burdurlu33 kullanıcısının son içeriği

1. Burdurlu33

Cross kask tavsiyesi

Arkadaslar 200 en fazla 300 lira gibi bir butcem var. Para biriktirene kadar beni yaza kadar idare edecek bi kask almayi dusunuyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. Burdurlu33

EGZOZ SESİ

Arkadaşlar motorumun daha çok dikkat çeken daha tok bi ses çıkarmasını istiyorum. Sizce egzozu mu değiştirmeliyim. Eğer değişmesi gerekiyorsa değişim işlemleri nasıl gerçekleşiyor? yani egzoz değiştikden sonra motorda herhangi bir ayar yapılması gerekiyormu?.Yada egzoz değişmeden sesi...
  3. Burdurlu33

MONT TAVSİYESİ (max400-500 tl)

Merhaba arkadaşlar. Motorum jawa 125 sport.motor cross olunca body armour aldım ancak asfaltta beni korumayacağı için mont alacağım. Lise son sınıf öğrencisiyim okula derse gidip geliyorum. Mersinde yaşıyorum yazları hava çok sıcak oluyor. Bütçem 400 tl civarı.Ailemi biraz zorlarsam zor da olsa...
  4. Burdurlu33

CEKET TAVSİYESİ LÜTFEN YARDIM

Arkadaşlar 300-400tl bütçem var. Cross motorum var body armour um var ancak daha çok asfaltta kullandığım için ceket alacağım. Araştırmaya çalıştım ama o kadar çok marka model var ki aralarında boğuldum.Sizin tavsiyelerinizi bekliyorum. Araştırdıklarımın arasında aklımda kalan bir iki model var...
  5. Burdurlu33

Mersinde motor yıkayan yerler

Motorumu yıkatacağım bi yer arıyorum.Benim yıkamaya vaktim olmuyor.Araba yıkama yerleri motoru beceremez tazyikli su ile yıkar diye korkuyorum. Bildiğiniz bi yıkamacı varmı pozcu taraflarında olursa çok iyi olur.Şimdiden teşekkürler.
  6. Burdurlu33

Cross Kask tavsiyesi

Arkadaşlar internetten ne kadar araştırsamda bi yere varamıyorum Sizden cross kask tavsiye etmenizi istiyorum. Bütçem 300-400tl. Teşekkürler :)
  7. Burdurlu33

Sj4000 alıcam bir sorum var

Arkadaşlar aliexpress den free shıppıng, top-rated seller feedbackler güzel bi satıcı buldum. Ancak kamera ve yanında batarya hediyesiyle 88,90 dolar. Satıcıyı araştırırken aynı sj4000 ürününün 77,88 dolara oldugunu gördüm. Ürün açıklaması birebir aynı ancak henüz 1 kişi almış vefeedback yok...
  8. Burdurlu33

tekleme ve gaz yememe sorunu

Bu sabah okula gelirken farkettim. motor yavasken sorun yok ama 3. 4. viteslerde gazı acinca gitmiyor tekliyo bir kalkip bir yıgiliyo boguluyormus gibi oluyo bunun nedeni nedir ne yapmam gerekir.simdiden tesekkusler
  9. Burdurlu33

MERSİN de mont alinabilecek yerler

Mersinde yasiyorum mont alabilecegim yerler nerelerdir ilk defa alacagim icin bilmiyorum . simdiden tesekkurler
  10. Burdurlu33

Cross Kask Tavsiyesi

Şu an kullandığım ls2 magnum kaskım bir kaç kez yere düştü ve geçen gün yanak pad ini çıkarırken yanak kısmındaki koruyucu köpük kısmı komple elimde kaldı. Yeni bir kask almayı düşünüyorum vizörlü vizörsüz farketmez. 400 tl bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum:)
  11. Burdurlu33

Cross kask test eden site

arkadaşlar cross kasklarını test den siteye hiç rastlamadım hep full face, cross kask ları test eden yokmu varsa paylaşa bilir misiniz?
  12. Burdurlu33

Mersin'de motor ustası tavsiye edebilirmisiniz?

Burdur'da duran motorumu aslen yaşadığım Mersin'e getirdim ancak burada hiç motor ustası tanımıyorum. Motorumu arızalandığında götürebileceğim bakımını yaptırabileceğim güvenilir kazık atmayan bir motor ustası arıyorum. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? teşekkür ederim
  13. Burdurlu33

Sürücü kursuna kaydoldum

Bu gun sürücü kursuna gittim kaydoldum kurs üzretini verdim makbuzumu aldım kimlik fotokopisi verdim benden öğrenci belgesi sağlık raporu vesikalık ve sabıka kaydı istedi. Sıradaki adım ne yazılı yazılı sınava hangi tarihte giricem?
  14. Burdurlu33

A2 Ehliyet için sorum var

Bir abim şöyle dedi: yaşının tutmasını bekleme sürücü kursuna şimdi yazıl dosyan hazır olsun yaşın tutunca dosyan hazır olduğu için sınava girer ehliyetini alırsın. Bunun doğruluk payı varmıdır?
  15. Burdurlu33

Jawa 125 sportu olan yokmuu????

Motoru memlekette bırakmıştım 1 hafta sonra memlekete gidiyorum ön çamurluğu değiştirmek aklımdaydı gitmeden aliyim dedim. Ama ön çamurluğun kaç vidalı olduğunu unuttum bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi lütfen

Yeni mesajlar