Buraxx kullanıcısının son içeriği

1. B

Motosiklet videoları

Evet abilerim ve arkadaşlarım herkes hoşuna giden motosikletler hakkındaki videolarını paylaşabilir mi acaba? Bu sayede motosikletler için çekilmiş kısa filmleri, reklamları yada o tarz şeyleri hep beraber izlemiş ve paylaşmış oluruz. http://www.youtube.com/watch?v=CyKPuvCa0lY
  2. B

Cafe Racer

İyi günler. Size Birşey danışmak istiyorum. Babam kendine yamaha xjr 1200 almak istiyor ve beni ilgilendiren kısmı ise bu motoru cafe racer yapmak istiyorum. Ama ne elim alet tutar nede bu konu hakkında bilgim var. Sizce bu motoru nasıl böyle birşey yaparım ve kaç para tutar?
  3. B

Bakım fiyatı...

Bugün 2007 model cbr125r'ımı tamirciye götürdüm ön amortisör keçelerine (çifti) 110 lira, ön ve arka fren balatalarına 100 lira zincir takımına 100 lira fiyat çekti toplamanda 310 lira dedi bana fiyat çok gibi geldi. sizce fiyatlar uygun mu yoksa abi beni öpmeyemi kalkmış? ve güvenebileceğim...
  4. B

Viraj korkusu...

Herkese iyi günler. Bugün size viraj korkumdan bahsetmek istiyorum. 2 aydır aktif olarak cbr125r kullanıyorum. Herşey çok güzel taaki viraja gelene kadar viraja girdiğimde motoru virajı dönecek kadar yatıramıyorum ve 15-20 km hıza düşüp bariyere yanaşarak geçiyorum. Bu korkumu nasıl yenebilirim...
  5. B

Merhabalar

Adım Burak 20 yaşındayım aranıza İstanbuldan katılıyorum. Uzun zamandır motora olan sevdam sonucunda ilk motorum olaran cbr125r aldım ve direk takipte bulunduğum sitenize üye oldum. Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim.

Yeni mesajlar