Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar,
Bugün nasipse gidip sıfır bir vstrom 250 almayı planlıyorum. Gri ve sarı renkler arasında takıldım ikisi de çok güzel. Önerileriniz nedir ?
Merhabalar;
1 yıldır motor kullanıyorum. Şimdi Enduro tarza geçmek istiyorum boyum 1.85, artçım 1.80 . Araştırdığım kadarı ile BMW gs310- Suzuki vstrom 250 ve benellinin trk modelleri arasında kaldım.
Sorularım;
-vstrom deneme sürüşü yaptım, beğendim fiyata değer mi bilemedim uzun zamandır...
Herkese merhabalar
İlk motorum olacak ve artçının rahat olduğu bir motor arıyordum. Baya aradım ve 2 seçenek buldum şuanda. Birisi mondial rt1 diğeri Küba superlight. Boyum 186 artçı 182 olacak. İnanılmaz kararsızım ve bütçem 15-16 civarı. Bana lütfen yardım edin günlerim motor bakmayla geçiyor :)))
Herkese merhaba;
Henüz yeni aranıza katıldım Mondial rx1 ile. Kask ve Mont önerilerinizi rica edeğim. Şöyle ki mont için ortalama bütcem 850 tl ye kadar. Kask için ise ortalama 1750 TL ayırabiliceğim. Kask arıyorum günlerdir gidip denedim de fakat emin olamadım. Motor çok hızlı zaten gidemiyor...