Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hepinize merhaba . Son yıllarda hayalini kurduğum istanbul dan gurcistana kadar karadeniz turuma 5 temmuz da başlamıştım. Kız arkadasim la istanbuldan yola çıktık ancak kendisi bartina kadar dayanabildi (motorum sym wolf 250)daha önceden artçilik yapmamisti ve yol gercekten zor geçti...
Iyi günler temiz bakimli kazasiz motorumu uzun yol ihtiyacimi karsilamadigi icin satiyorum. Fiyat sondur. Yeni inazuma veya sym wolf ile takas dusunebilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbr-600f-tertemiz-kazasiz-sahibinden-225715222/detay
Herkese selam arkadaşlar , adım burak 23 yaşındayım 1 yıldan fazla süredir motorsiklet kullanıyorum. İlk motorum kymco süper8 di . Onu sattım cbr250 aldım ve 1 haftadır cbr 250r a biniyorum .Motorsiklet ile ilgili tecrübe ve önerilerinize açığım . Hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum :)