burakizar kullanıcısının son içeriği

1. burakizar

Honda shadow 750c4 için hangi egzost?

Evet arkadaşlar, Yeni sorunum da bu! DD250E'mi satıp bir Honda shadow 750c4 aldım. (Kısaca evrim geçirdim diyelim:cat: ) Egzost hariç tüm aksesuarlarım da tam ama bu konu da, tam bi muamma. Ben yaldır yaldır bir gök gürültüsüyle seyahat etmiyeceksem, neden onca para verdim? ??? Delmeli mi...
  2. burakizar

Honda Shadow 750C4 Vs. Hyosung GV650

Herkeze selamlar, Önümde iki seçeneğim var ve karar vermekte oldukça zorlanıyorum. Ya Honda Shadow 750C4 alıcam, ya da Hyosung GV650. Her ikiside 3000 km'de, 2006 model ve 8000 Usd civarı fiyata sahipler.. Aslında kendimi klasik cruiser'a daha yakın hissediyorum ama GV650 hakkında duyduklarım...
  3. burakizar

İlk göz ağrımı satıyorum. RR - DD250E

- S A T I L M I Ş T I R - Marka: Regal Raptor Model: DD250E KM: 6500 Renk: Siyah Fiyat: 3.500YTL Açıklama: 2006 Model. XENON farıyla, özellikle geceleri emsallerinden farklı bir duruşu vardır. Tüm bakımları yetkili servislerce, zamanında yapılmıştır, garantisi 1 yıldan fazla devam...
  4. burakizar

Regal Raptor'a Sonradan Gösterge Takılabilir mi?

Herkeze selam arkadaşlar, Ben istanbul'dan katılıyorum foruma ve bugün itibarı ile bende artık bir RR sahibiyim. Bu ilk motorum ve çok da heyecanlıyım. Size şöyle bir soru sormak istiyorum. Acaba alete sonradan devir, benzin ve vites göstergesi takmak mümkün mü? Mümkünse, bu nerede...