Buraki kullanıcısının son içeriği

1. B

Kenan Sofuoğlu Dünyanın en hızlı ferrarisini aldı!

"Kenan Sofuoğlu yabancı uyruklu eşinin üzerine vergisiz lüks araç aldı" başlığıyla yapılan bir haber. anlaşılan devlete vergi vermemek için arabayı karısının üzerinden alıyor ve bu sayede devlete ödemesi gereken 3,200,000 Tl ödemekten kurtuluyor...
  2. B

bitik zincir

selamlar, 20bin bakımı için motoru servise götürdüğümde zincirimin bittiğini, katlanmalar olduğunu, değiştirmem gerektiğini söylediler. hakkaten kötü durumda. zaten çok gevşemişti. ben de param olmadığını(2bin tl) şimdilik idare etmek istediğimi(mecburen) söyledim. zinciri temizlediler...
  3. B

hız göstergesi yanlış değer gösterir mi?

selamlar, mt-09 kullanıyorum. geçenlerde gidon aynası taktırdım. elcikleri biraz kesmemiz gerekti. sanırım elciği kesilen tarafı aynanın bağlantı yerine sürtüyor. gazı açtığımda gaz takılı kalıyor. kendim gazı kapatmam gerekiyor yolda. sorum şu, bununla alakalı olarak hız göstergesi yanlış hız...
  4. B

2. El piyasası

Arkadaşlar selam, böyle bir ilanla karşılaştım. 2017 model, 2018 trafiğe çıkışlı motora 85Bin istiyor. bu motorun 2020 modeli şuanda 92bin Tl. yamaha resmi sitesinde. bir insan neden 2020 model sıfır kilometre motosiklet almak varken ne olduğu belirsiz, 1500km kullanılmış 2. ele motora...
  5. B

İstanbul Avrupa yakası antreman alanı

Arkadaşlar selamlar, avrupa yakasında panik fren, engelden kaçma, dar alan manevraları tarzı her türden pratikleri yapmak, tekrarlamak için kullanabileceğimiz boş bi alan var mı? pazar yeri bile olabilir. ben Bağcılara bağlı Güneşli, basın express yolu civarında yaşıyorum. bulunduğum yerde...
  6. B

2. El motosiklet alma/Şase No sorgulama

arkadaşlar selam, ben 2. el bir motosiklet almayı planlıyorum. satıcı başka bir şehirde. ilanda plaka mevcut, plaka sorgulamada bir problem gözükmüyor. satıcı arkadaştan şimdi şase no ve motor no sunu göndermesini isteyip onları da sorgulatacağım. ruhsattan mı bakmak gerekiyor yoksa motorun...
  7. B

teknik özellik karşılaştırma

Selamlar, motor hakkında çok bi bilgim yok. o yüzden biraz basit bi soru soruyo olabilirim. 2 tane motor var özelliklerine bakıyorum ve karşılaştırma yapmak istiyorum. ama açıkçası çok da birşey ifade etmiyor bana. 1. Motor hacmi (cc) 649 Motor Sıvı soğutmalı, 4 zamanlı, 16 supaplı...

Yeni mesajlar