Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa konuyu bilenler biliyor biz bi şase bulduk işlemsiz tertemiz ama şase no var üzerinde bu konu hakkında neler yapmam gerek onu sildirip bizim şase no ekletebilirmiyiz yada yasal işlem olarak nasıl olur o şaseyi alıp taktığımızda
Arkadaşlar bi arkadaşımın makinasının şasesinde kılcal bi çatlak var tırnağa bile gelmiyor 1 1buçuk cm uzunluğunda ufak bi çatlak hatta dikkatli bakılmadığında boya çiziği gibi bile duruyor. Küçücük bişey için sıfırdan şase almak istemiyoruz ve bununla alakalı işinin ehli bu işten anlayan o...
Sa arkadaşlar şanzımanla alakalı bi sıkıntım var belki küçük belki büyük açılmadan bilinmiyor eskişehir de değil eskişehire yakın çevrede fazer 600den iyi anlayan makina ustası arıyorum beni uğraştırmıcak bu işi ilk defa yapmayan motoru bikere açtığında yapıp kapatcak 2ciye olmamış demicek biri...
Sa arkadaşlar şimdi sorun şu 2 ye taktım vitesi tam gaz yapmazsam düzenli gaza basıp yavaş devir çevirirsem hiç sorun yok 2ci vitesten atma çıkma yapmıyor sadece 2 de gaza yüklenip devir hızlı çevirince vitesten gene atmıyor ama tak tak vuruyor vitesten bi çıkıp bi giriyor motor sanki tutunmaya...
Selamün aleyküm beyler izmir seferihisar jandarmadan ☺ atarsa 130larda bişey şu an izine geldim eve izine gelmeden eve motosiklet parçaları geldi izinde motora bakım yaptırıp askere dönüyorum bizde böyle bi delikanlıyız 😂😂 İzmir seferihisar yakınlarında olan varsa jandarma muhabere taburundayım...
Öncelikle diablo rosso 2 mi 3 mü iyi arkadaşlar bu ikisinden iyi olanı seçtikten sonra michelin pilot power mı michelin power rs mi iyi bu iki markanında 2şer modelindende iyileri hangisi iki markanında iyi iki modeli kapışırsa hangisi öne çıkar sizce motor fazer 6 bu arada virajda hangisi daha...
Sa arkadaşlar çin mallarıyla uğraşmak istemiyorum sonradan yapılma gibi uğraşmak istemiyorum kendinden direk küçük bi mikrofon alıp mikrofon girişli bi kamera bilen var mı acaba
arkadaşlar ailemle beraber bi araba alıcaz aile arabası tarzında 35 bin liraya kadar neler tavsiye edersiniz ya kafam baya karıştı başka forumlarda kaydım bile yok araştırdım ama bide siz değerli iki teker sürücülerine sorayım dedim illa ki arabası olanlarda var aramızda motorunun yanında belki...
Sa arkadaşlar şimdi ben eskişehirdeyim eskişehirden adanaya inicem adanadan akdeniz kıyısından başlayıp kamp pansiyon karışık 1 haftalık bi rota çizicem ama beceremedim ya çizip resim atıcak var mı detaylı inceledim ama beceremedim yetenek yok :D biri yapıp yollayabilir mi ya anladığım kadarıyla...
Fazerımda tıger egzozlar var şu anda geçen çevirmeye girdim şansıma işte ceza puanım 80 miş egzoz cezasıyla 100 oldu ve ehliyete el konuldu 23ünde süresi doldu 2 ay alınmıştı ama trafiğe gittiğimde ehliyet kursuna gitcen 1 hafta ders görcen dendi gittim 600tl verdim kursa şubatta ders alcam 1...
Keşke bütçem olsaydıda agv kask dainese mont alsaydım ama bütçeme en uygun bu şekilde yenileyebildim ekipmanlarımı kaskım özellikle ls2 çok rüzgar alıyordu bu kasktan memnunum orta halli bi kask
Mont prohell colombia modeli 475 tl etiket fiyatı var ben 430a aldım kask nitro n2200 modeli...
Sa arkadaşlar fazerimle beraber bi kamp yapmak istiyorum istediğim gibi biyer araştırdım ama içime sinen biyer olmadı istediğim yer göl manzaralı ormanın ta ortasında milyonlarca ağacın arasında orman içinde göl kenarında harika biyer arıyorum önerilerinizi bekliyorum
Daha geçen ay cbr 250 aldığımdan dolayı konu açmıştım hatırlarsanız ama cbrden çok memnundum kesinlikle bu motor denk gelince çokta hoşuma gitti ve aldım çok temiz güzel bi motor 2006 model 98 hp modeli tiger egzoz sistemli zevk verici bi makina :)
Ktm rc 250mi cbr mi ninjamı derken 2015 model temiz bi cbr denk geldi ve aldım çok memnunum yakıtı gidişi mükemmel çok rahat yakın zamanda bi karadeniz turu yapmayı bile düşünüyorum :)