BurakBoztepe kullanıcısının son içeriği

1. BurakBoztepe

VFR 800 100.000 TL egzantrik seti

Yanlış hatırlamıyorsam ed garage ergin demir vardı istanbulda. Nc750 sayfasında övülen sevilen bir usta. Bir göstermeni öneririm ona
  2. BurakBoztepe

100 KM'de kaç litre benzin tüketiyorsunuz ?

Çok teşekkürr 🙏🏻
  3. BurakBoztepe

Cevap için teşekkürler 🙏🏻 Ş.dışı daha mı çok yakıyor hocam?
  4. BurakBoztepe

Hocam ş.dışı ortalama 110-120 gibi seyir hızlarında nasıldır sizce?
  5. BurakBoztepe

Yazlık Mont Önerileri

Keşke imkan olsaymış. İçi çok görünüyormu dikkat etmemiştim. Knox markası çok büyük, bu yadsınamaz ama yazlık file bir monttan aşırı sağlamlık beklemeyin. Koruması en yüksek ve sürtünmeye en dayanıklı montlar hakiki dana derisinden yapılan 1.3 veya 1,5 mm gibi kalınlıklarda full grain denilen...
  6. BurakBoztepe

Yazlık Mont Önerileri

Ben pantolonu bizzat kullandım. Gayet memnunum ondan. Efil montu da bir yakınım almıştı, baya havadar bir yapısı var ama insanın üstüne de güzel oturuyor, kalıbı çok hoş (boyum 176 kilom 75). Korumaları sastec, normalde yumuşak, darbe ile sertleşen korumalar, yanlış hatırlamıyorsam d30...
  7. BurakBoztepe

Zincir Kilit Önerisi ve Motosikleti Dışarı Park Etmek

Ben size yazmadan önce bakmıştım. Bulsaydım söylerim ama çıkmadı. Siz bu süreçte ara ara girip artago 32s veya abus 8077 gibi aramalar yaptırıp takip edin. Takip ettiğinize değecektir 🙏🏻 rica ederim ne demek
  8. BurakBoztepe

Evet ürün bu. Artago 32s olanı özellikle çok üst düzey bir kilit. Bu disk kilitlerini isterseniz 2.elde takip edin. Ara ara düşüyor fiyatları. Ben sarı sitede model adı yazarak 3-4 günde bir baktım ve bir kaç haftada buldum. Sıfırına göre yüzde 60 daha uyguna aldım ve hala bende 👌
  9. BurakBoztepe

Yazlık Mont Önerileri

Rider denim efil. Mutlaka bakın, deneme şansınız varsa çok iyi mont bence
  10. BurakBoztepe

Onguard markasına bakın, 14 veya 16mm olan zinciri var. Kuzene de aldık. Epey sağlam ve sertifikalı. Disk kilidi olarak da motosikletinize uygunsa abus markası dışında artago 32s modeli çok iyi. Bizzat kullandıklarımı yazdım.
  11. BurakBoztepe

Maksat yeni bir konu açmak olsun ;)

Hocam bu 3.8sn olan veride yanlışlık olabilir. Bu güzelliği kullanmak hiç nasip olmadı ama genel motosiklet tecrübem ile 5 sn civarlarında olabileceğini düşünüyorum o verinin 🙏🏻
  12. BurakBoztepe

yeni honda 500ler türkiyeye geliyor

Kawasaki eliminatore bakın derim. Ben vulcan s kullandım. Rodaj bakımı ve ikinci bakımda da ktm 250adv den daha az para aldılar. Kawasaki de sanırım kırıp dökünce veya ağır motor arızalarında sorun oluyor. Ama motor çok güzeldi. Kıyaslama açısından söylüyorum hornet 750 ile vulcan s i yanyana...
  13. BurakBoztepe

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Çok güzel bir motosiklet. Bayılıyorum şöyle cihazlara ama malesef hiç getirmiyorlar. En son z900rs geldi. Onu da çok beğeniyorum ama param yetmeyince vulcan s almıştım. Gerçi vulcan s çok güzel geldi bana kullandıkça, baya sevmiştim. Şimdi cb400sf veya cb1100 gibi bir cihaz gelse tüm tuşlara...
  14. BurakBoztepe

2006 FJR 1300 - Adventur Motorları Unutun, Gerçek Bir Seyahat Motosikleti

Hocam o kadar güzel anlatmışsın ki, insanın alası geliyor :) Öncelikle motorun hayırlı olsun, iyi günlerde güzelliklere maviliklere sürmeni dilerim. Sonra da bu güzel motoru bizimle paylaştığın, detaylı fotoğraflarla gözümüzü gönlümüzü açtığın teşekkür ederim. Günümüzde plastik kaplı...
  15. BurakBoztepe

Aprilia SR GT 200 modeli hakkında düşünceleriniz?

Benim kuzenim aldı. 20 km kadar kullandım. Kötü bir motora benzemiyor. Kalkışları hoşuma gitmişti. Yolda da gayet stabil duruyor. Ama 250 lik bir motor performansı yok, bence 200lük de değil gibiydi. Ben 150 bin civarına scooter alcak olsam sanırım sıfır pcx veya 2.el xmax filan bakardım.