burak arslan kullanıcısının son içeriği

1. B

Yeni moturum - Suzuki SV650A (2017)

Motosiklete en fazla benzeyen motosiklet... Çok güzel makine ,hayırlı olsun ,tekerinize taş değmesin..
  2. B

İstanbul'un Kurye Sorunu

Kurye sorunu değil arkadaşım ,işsizlik sorunu.... Kimse bizim için paket taşımaya meraklı değil....
  3. B

450sr alınır mı

alınmaz.
  4. B

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Belki de öğretmen olduğum için biraz fazla duyar kasıyorum ,özellikle de konu gençler olduğu zaman . Korkmakta haklısın ,trafikte hayal ettiğinden çok daha fazla saçma sapan tip var ve hayatın biraz da onlara bağlı olacak , 50-60 'ı geçmemen seni kurtarmaz hatta çoğu zaman daha fazla tehlikeye...
  5. B

A1 Ehliyet İçin Fiyat Performans Motor Seçimi

Kişisel düşüncem ; vazgeç ,binme kardeşim ,16 yaş motosiklete başlamak için çok erken , bak ben 48 yaşındayım , 30 yıldır araç kullanırım ,minibüs , kamyon ve kamyonet dahil aklına gelebilecek dört tekeri olan her şeyi kullandım ,buna rağmen motosiklet ehliyetimi 40 yaşında aldım ve motosiklete...
  6. B

Suzuki GSX 250R

Bu motosikletin eski versiyonunu yıllarca kullandım ,'' beğenmedim'' deyip kestirip atmışım fakat birkaç kelam daha etmek lazım ,belki almayı düşünen arkadaşlara faydası dokunur. Öncelikle ; beğenmediğim tek kısım sticker tasarımı , eski versiyonda depoyu ve grenajı saran yarış tipi stickerlar...
  7. B

Suzuki GSX 250R

ilk tasarım benim ilk motosikletimdi ve gerçekten çok severdim, halen aklım kendisine. yeni tasarım çirkin olmuş ,bu sefer pek beğenmedim, fazla sıradan ve sade.
  8. B

Suzuki GSX 8R

Bu biraz zevk ve tercih meselesi, ben elimden geldiğince motosiklet için özel üretilmiş orjinal aksesuar tercih ederim , koruma takozunun üstünde yazan ''suzuki '' yazısı bile görsellik açısından benim için tercih sebebi ,orjinali yoksa elbette ben de diğer markalara yönelirim fakat ne yazık ki...
  9. B

Suzuki GSX 8R

Bu doğru olabilir hocam , ben motosikletimi 4 bin kilometrede 2. el aldım, her ne kadar yeni olsa da belki de zincire bakmamışlardır ,bu sebepten o konuya pek takılmıyorum fakat canımı sıkan başka bir şey var. Suzuki bana bu motosikleti satıyor, peki ben neden aksesuar için diğer markalardan...
  10. B

İlk yaptığınız kaza nasıldı?

Ehliyeti cebime koyduğumun ertesi günü motosikletimi satın aldım, dolaşmaya çıktım ,evim karşısındaki sokakta virajla birlikte aşağı doğru inen dik bir yokuş var. Dedim ''acaba ben buradan inebilir miyim? '' İlk denememde daha yokuşun başında motoru yatırdım , hemen çevredeki esnaf koştu ,beni...
  11. B

Suzuki GSX 8R

Evet biz Suzuki 'yi seviyoruz fakat ne yazık ki Suzuki bizi pek sevmiyor arkadaşlar. Bu firmanın, Türkiye dahil üçüncü dünya ülkelerine sistematik olarak defolu araçlar sattığına dair iddialar var ve bununla ilgili hukuki süreçlerin devam ettiği söyleniyor...
  12. B

ADV Motosiklet dediğin gagalı mı olur?

gagalı da sevmiyorum,gagasız da sevmiyorum ,ben advanture motor sevmiyorum ama gagalı hali bence daha da çirkin.
  13. B

YBR 125 90 bin kmde 30 bin TLye alınır mı?

Uzun bir cevabın özetini geçeyim ; bırakın satın almayı , bunu fikri düşündüğünüzü bile unutun. 1783771525 Bakın size yeni yaşadığım bir olayı anlatayım ; Eski motosikletimi geçenlerde sattım , tıpkı sizin gibi bir arkadaşın ilk motosikleti oldu , baktım mutlu , heyecandan kıpır kıpır genç bir...
  14. B

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

Onu gözden kaçırmışım . Arkadaşımızın ehliyeti yoksa kesinlikle kullanmasın , öyle saçmalık mı olur .
  15. B

İlk defa vitesli motosiklet sürdüm ve birçok sorum var. (Regal Raptor DD 250E-9B)

Eğer ''ehliyetsiz motosiklet kullanabilir miyim ''diye sorulsaydı ,cevaplar farklı olurdu fakat vitesli motor kullanımı ile ilgili soru sorulmuş. Bu arkadaşımız motosiklet ehliyetini çok geçmiş tarihlerde almış olabilir ( bir ara otomobil ehliyetinin yanında dağıtıyorlardı ) ,sürücü kursu...

Yeni mesajlar