Bulut90 kullanıcısının son içeriği

1. B

mt-03 parça

2008 model mt03üm var. yedek parça olarak sitelere biraz baktım ama pek bişey bulamadım. yurt dışında birkaç yerde çıkma parçalara denk geldim sadece. nası yaparım nereden bulabilirim bir yol gösteren olur mu?:pr:
  2. B

mt-03

selam arkadaşlar. 4 gün önce mt3 ümü aldım. deliriyorum. inanılmaz bir makina. malesef de yaklaşık 2 saat önce ufak bir kaza yaptım. kaza raporu bölümünde anlattım. önceden forumu ufaktan takip ediyordum. artık daha aktif olmayı umuyorum. umarım herkes hayal ettiği motora en kısa zamanda...
  3. B

mt-03 :joker:

selam arkadaşlar. 4 gün önce mt3 ümü aldım. deliriyorum. inanılmaz bir makina. malesef de yaklaşık 2 saat önce ufak bir kaza yaptım. kaza raporu bölümünde anlattım. önceden forumu ufaktan takip ediyordum. artık daha aktif olmayı umuyorum. umarım herkes hayal ettiği motora en kısa zamanda...
  4. B

motor geçicem diye uğraşan arkadaşlar...

iyi geceler dostlar yaklaşık 2 saat önce dolmabahçenin oradaki saçma virajda üstü açık bir bmw sağımdan beni geçmeye kalktı çünkü dolmuş duraklarının oradaki ışıklarda yeşil yandığında güzelce uzadım. farkında bile değilim sağımda solumda ne araba var. bu arkadaş beni görüp gaza gelmiş olmalı ki...