Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba abiler. Hepinize iyi aksamlar.oncelikle a1 ehliyet sahibiyim ve cbr125r model motosikletim var. Bugun kardesimi almaya gittim. Cikistan 20 dakka once okulunun onundeydim kardesimin. Mudur geldi yanima rahat bir tavırla. Vurdum duymaz ve kizgin. Dediki motoru buraya park edemessin. Neden...
[ACİL] Fuat Domaniç için 0 RH (+) kana ihtiyaç vardır.
Aranan şartlar;
Son bir haftadır ilaç almamış ve diş doktoruna gitmemiş olması gerekmektedir.
Fuat Domaniç'e donör olarak geldiğini belirtmeleri gerekmektedir.
Yer: Acıbadem Halkalı hastanesi.
merhaba arkadaşlar motorumu sattım ve cbr 125 r almaya kara kıldım. 2012 model cbr 37 bin kmde sorunsuz sadece Ön Arka Dişli değişmiş yenisiyle bilinçli olarak ve zincir en kalitelisi takılmış 2. sahbiymiş ve arka lastik değişimiş yeni takılmışhava filtresi değişmiş. ADAM BUNLARI BİLEREK...
arkadaşlar a1 ehliyet aldım çok uzun zamandır kullanıyorum 11 kw i gecmeyen 200 cc alsam a1 ile kulanabilirmiyim dicem hayır kullanılmıyor fakat çevirmede ehliyetin eterliliğine bakıyorlarmı ? benim bildiğim sigorta-muhane-plaka ve vergi borcu vs ye bakıyorlar motor ehliyetim var fakat yeterli...
herkese merhaba a1 ehliyetimi yarın alacapım direksiyon sınavım kaldı sitenin içinde dolaşıyorum tek. umarım kanalımı beğenip destek olursunuz çok sevinirim olursanızda yaşım 16 her türlü soruya açığım. yarında a1 ehlıyet direksıyon sınavım videom gelevek bu örnek bir video kanalımda 1 tane daha...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bajaj-sitedeki-en-temiz-ve-en-ucuzu-sifir-gibi-287860430/detay/
İLANIM BU İLANDA HERŞEY VAR TOPU TOPU 3 AY KULLANDIM YENİ MOTOR ALACAĞIM GÖRÜNÜŞ İÇİN. CİDDİYSENİZ BİŞEYLER YAPABİLİRİM. EĞER DİREK ALIRSANIZ YANINDA ÇANTASINI VE TOPCASE KASK VE...
motosikletimin zincirine araba yağı olurmu arkadaşlar geçen sene gri bir kutunun içinde arabanın arkasından motor yağı çıktı toyotanın onu zincire sürebilirmyim ?yada evde perfectrs contact cleaner diye bir sprey buldum ne işe yaradığını bilmiyorum kullanım iletkenliğini arttrırı diyor motorumun...
Herkese merhabalar abiler ablalar kardeşler. bu foruma 2016 ocaktan beri üyeyim asla konu açmadım gereksiz fazlasıyla konu vardı araştırdım baktım discover 125 st lmaya karar verdim temmuzdada ehliyetimi alıyorum . şimmdi neden ehliyetsiz sürüyorsun diyeceksiniz ben adamdan 5 bin kmde sıfır daha...
herkese merhabalar gece oldu göksünün orda dağın başında kaldım. motorum discover 125 st marşa basınca çalışmıyor jikleyi kaldırıp çalıştırdım. gaz vermesem motor baya titriyor ve gaz verince motor bii bağırıyor bi bağırmıyor ve gazz verince ara sıra, motor duruyor gaz vermessem geri dveamö...
herkese merhabalar motorum çalınacak diye korkanlar motoruna gps taktırsın aliexpreste 15 dolar türkiyede 345 tl dir. yanlız sim karta almak lazım mesaj atma hakkı olan siz gps e mesaj atınca o numara gps size ne tarafa gittiğini harita konumunu matematik konumunu ve kaç km h la gittiğibi emsaj...
merhabalar bajaj discover 125 st motoru sahibiyim tekteker yapabilirmiyim arka çamurluk 2 parçalı ama o kadar kaldırmıyacağım tekteker nasıl yapmalıyım? ilk motorum bisiklette 5-6 metre rahat gidiyorum ve bugun gaz ile denedim 1. viteste ama nafile debriyaj ile nasıl yapmalıyım ve motoruma...
merhabalar bajaj discover 125 st kullanıcısıyım. motor ile şehir dışı yapmayı planlıyorum 400 km civarı. motoru binince motoru aldığım kişi 100 çok rahat bastı dişlisini değiştirmis motorun. alırken soyledi daha iyi olur dye sizce kaç basar enfazla yada 100 ile giderken bayılırmı yada teklermi...
discover 125st sahibiyim. sesi 0 yok denecek kadar az. trafikte gorunur olmak icin egsoz onerinizi bekliyorum. Apaçi olmasin hatta hic Apaçi olmasın . kro seside cikartmasin cg lerde oldugu gibi . önerebileceginiz egsozlar varmi yada ne yapmaliyim fazla pahali olmaz ise cok iyi olur...
merhabalar. bajaj discover 125 st sahibiyim. motorumu satacağım. bir parmak boğumu 1 cm kadar soyulma var sürtünme kaynaklı yanlız asfaltta sürtünüpde böyle zımparalnmış gibi değil. derin çizik. o kadar daha 6 bin kmde. YADA NE KADAR FİYAT YAZMALIYIM. rodajı düzgün yapıldı...
MERHABALAR. DİSCOVER 125 ST MOTORUM VAR. LASTİĞİNİ DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM SİZCE DEĞİŞTİRMELİMİYİM. ORJİNAL LASTİĞİNİ . DEĞİŞTİRMEYİ DÜŞÜNÜYÜORUM FAKAT ŞAMBRELLİ LASİTK. YANİ DEDİĞİM ŞEY ŞAMBRELLİ LASTİĞE NORMAL MOTOR LASTİĞ OLURMU AYNI ÖLÇÜLERDE BİRDE DİSCOVER 125 ST İLE VİRAJ YAPMAK İSTİYORUM...