bugraserdar kullanıcısının son içeriği

1. bugraserdar

Daytona 250 Arka Teker Boyutu

Konuyu hortlatıyorum ama siyah çelik kumandaları nereden buldu arkadaşın öğrenip dönebilir misin rica etsem?
  2. bugraserdar

Dediğim gibi şu an arka tekerin çapı 16 ön tekerin 21. Ön tekeri büyütmeye asla niyetim yok zaten niyetim arkayı büyütüp ön ile aynı yaparak estetik sağlamak, arka 21 olamayacağına göre ikisini de 18 yapma gibi bir fikrim var. Kalınlıklardan bahsetmiyorum ön teker ince arka kalın olacak yine.
  3. bugraserdar

2-3 yıl oldu diye biliyorum. Son birkaç youtube videolarındaki herkes soruyor "Ne zaman Türkiye'ye döneceksiniz?" diye. Hatta birine cevap verip "Türkiye'ye döndüğümüzde seninle çok iş yapıcaz" demiş. Shorts videolarında da Avrupa'da olduğu görülüyor en son 5 ay önce falan atmış videoyu.
  4. bugraserdar

Gidonun kendisini de sevmiyorum direkt gidonu değişicem o anlamda yükseltmeyi kastetmiştim. Ape veya high Z olabilir. Bobberizm'i biliyorum, onlar gitmişti Türkiye'den. Döndüler mi tekrar? Hızlanma kısmında ise bence abartıldığı kadar ya da benim hissedeceğim kadar büyük bir fark olacağını...
  5. bugraserdar

Bayağı sağlam duruyor. Evet balon lastikler zor bulunuyor Türkiye'de. Benim aradığım ise 18-18 ön arka lastik arka kalınlığı 160-180 arası olabilir ön ise 90 kalabilir sanırım. Çok spesifik şey istiyorum aslında estetik arayışında olduğumdan ötürü. İmkan yok gibi duruyor olsa da pahalı ve insan...
  6. bugraserdar

14'e 15 kabul edilebilir ve göze hitap eden bir fark ama bende arka 16" ön 21" mesela çok devasa bir fark bence. 18-18 yapmaya kalksam beni neler karşılar? jant bulma zorluğu dışında. Disklerde, frende, şasiyle ilgili bir şeyde problem neler görürüm?
  7. bugraserdar

Çok teşekkür ederim, motoru yapılmış bir şekilde aldım iyileştirmeler yapmayı düşünüyorum işte bakalım. Gidonu da yükseltme fikrim var, krom parçaları siyah yapabilirim gibi gibi. Önerilere açığım. 1758616840 Olacağı yoksa öyle yapıcam mecbur. Sonrasında bi Dragstar 650'ye geçebilirsem hoş olur.
  8. bugraserdar

Yani amortisör iptali olmadan ben bu arka teker ile önün çapını aynı yapamaz mıyım? Koltuk bobber olduğu için yeterince boşluk olduğunu düşünüyorum çamurluğu da yeniden uzatırım kaynak ile. Cidden bu orantısızlık motor üstündeyken daha önplana çıkıyor kalıplı biri olduğum için.
  9. bugraserdar

Daytona 250 kullanıyorum, bobber tipi bir modifiyesi var ve bundan ötürü arka tekerin küçüklüğü ile ön tekerin arasındaki orantısızlık iyice meydanda duruyor. İki tekerin de aynı boyutta olmasını istiyorum estetik olarak daha hoş duracağını düşündüğüm için, kalınlığı aynı olması şart değil. HD...
  10. bugraserdar

Motorda boy ve kalıp sorunu

Merhabalar, camiada yeniyim ve cruiser chopper tipi motorlara ilgim var fakat biraz kalıplı birisiyim. 1.92 boyum var ve 87 kiloyum. Mondial Nevada 250 almayı düşünüyorum fakat videolarda gördüğüm kadarıyla binen insanların altında sanki biraz ufak kalıyor gibime geliyor bundan dolayı sizin...

Yeni mesajlar