buberk kullanıcısının son içeriği

1. buberk

Vatan Bilgisayar'dan rakibini kızdıracak teklif!

Yabancı teknoloji marketleri art arda Türkiye’den çıkarken, Vatan Bilgisayar Başkanı Hasan Vatan “Darty ile yazıştık. Üste para istedik. Kızdılar” dedi. Star'ın haberine göre; Electronic Partner’ın Türkiye pazarından çıkmasıyla başlayan ve girdabına BestBuy, Electro World’ü de katan furyada...
  2. buberk

Polis askeri 'gazla' uyardı

Polisin 'TOMA' olarak tabir edilen toplumsal müdahale aracı, Gümüşsuyu Askeri Hastanesi önünden geriye dönmek istedi. Aracın geniş olması nedeniyle polisler, aracın dönüşü için Gümüşsuyu Askeri Hastanesi'nde görevli askerlerden acil servisin girişindeki bariyerlerin kendileri için açılmasını...
  3. buberk

Anaa KM teli çıkmış (mış)

Uzun zamandır çeşitli talihsizlikler sonucunda motor alamadım. Mesela alacağım ilk motor adamı noterde beklerken kaza haberi geldi :pale: Diğerlerini ucu ucuna kaçırdım falan derken bu akşam bir cbf150 daha görmeye gittim. Bu sefer yanlızdım motordan pek anlamam ama gözüm döndü motorsuzlukdan...
  4. buberk

3 Çinli motordan tercihiniz hangisi?

Monero Cxm 250 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-monero-cmx-250-a-monero-cxm-250-a-chopper-31283027/detay mondial 250 mct http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-250-mct-acemiden-degil-ustasindan-okumadan-gecme-30880042/detay KEEWAY SUPERSHADOW 250...
  5. buberk

1 Ağustos 2010 Ankara oto drag

"Özlediğimiz Ankara yarışı için tüm izinler alındı eski hipodromda 1 Ağustos 2010 tarihinde drag yarışı yapılacaktır." Yer: Ankara Eski Hipodrom(Ankamall karşısı) saat: 11:30 - 20:00 (alıntı) Farklı sitelerde farklı saatler yazıyo ama tahmin ediyorum öğleden önce bi hareket olmaz =)...
  6. buberk

Ankara'da A2 almak için

Merhaba arkadaşlar; Ben ve arkadaşım bu aralar A2ehliyet alabileceğimiz Ankara (tercihen kızılay civarı) bir kurs arıyoruz. Daha önce motor tecrübesi olmayanlara doğru düzgün eğitim verebilecek bir yer olmalı. Ayrıca mümkün olduğunca uygun fiyat olmalı ki ehliyeti alınca hemen motor alma...