BruceWayne kullanıcısının son içeriği

1. BruceWayne

Transalp750 mi? Tenere 700 mü? Taureg 660 mı ?

Şahsım adına ben sana kızmıyorum. Benim sadece demek istediğim şey kağıt üzerindeki veriler ile dönmüyor bu devran. Yola çıktığında yol yaptığında nasıl ki kilometre saatin de gördüklerinle gps üzerinde gördüklerin tutmuyorsa. Aynı şekilde bir modeli kullandığında onun kağıt üzerinde ki teknik...
  2. BruceWayne

Bak işte olay kısmen bu. @tommygun motosiklet mi kullanmadı? Emektar Kawasaki ile gitmediği yer kalmamıştır. Ama kağıt üzerinde ki veri ile gerçek hayat kullanımında ki motosikletin sana hissettirdiği veri çok farklı. Her ne kadar Yamaha sevmesem de Tenere 700 bence sınıfında ki en güzel...
  3. BruceWayne

Yahu deli kimse Aprilia tü kaka demiyor ki. Bak ben Rs 660'i lansmandan kullanmadan aldım ve yaklaşık 18 ay civarı çok severek, beğenerek kullandım. Hala çok seviyorum bana göre mükemmel bir motosiklet, görsel açıdan da ona aşığım ve asla bir MT 07 veya R 7 almam, binmem. Hatta Yamaha markasını...
  4. BruceWayne

İsteye atarım Ekrem'im. :p Yok şaka bir yana tabi ki hararet asla değil. Sadece bir takılma, mübalağa. Alp bey hem büyüğümüz hem de iyi bir insandır. O ne derse o. Saygılar.
  5. BruceWayne

Arora GS525 vs Voge 525DSX vs CFMoto 450MT – Hangisini almalıyım? (Şehir içi + uzun yol + hafif arazi)

Ben teşekkür ederim efendim. Yukarıda yazdığınız cevap çok anlamlı, keşke bir çok arkadaşımız motosiklet konusunda sizin gibi düşünse de bütçesinden ziyade tecrübeye bağlı olarak model tercihinde bulunsa. Şöyle bir ekleme yapmak isterim ve tamamen kişisel fikrimdir. İlk olarak artık yeni nesil...
  6. BruceWayne

Estağfurullah efendim. O sizin güzel gönlünüzün bakış açısından kaynaklı bir İllüzyon sadece. Yoksa ben bir şey bildiğimden yazmıyorum. Openai destekli MT Forum'a özel bir chatbotum ben. :p 1769953876 Abi be, beni konuya çekip banlatmaksa amaç, sen git dersen giderim. Bunca yıllık hukukumuz...
  7. BruceWayne

Arora GS525 vs Voge 525DSX vs CFMoto 450MT – Hangisini almalıyım? (Şehir içi + uzun yol + hafif arazi)

Evet efendim, Himalayan modeli bana göre de albenisi az hatta çirkin duruşlu bir model. Ama bu yorumu sadece görsel açıdan yapabilirim. Söz konusu güven olunca ise Himalayan benim açımdan evlenip her şeyimi emanet edebileceğim bir eş gibidir. Yukarıda ki modellerin hepsi Himalayan modelinden...
  8. BruceWayne

Merhaba @Jacksonstorm bey, İlk olarak açtığınız konu için sizi tebrik ederim. Bence herkes soru sorarken "özellikle tercih konularında" sizin gibi konu açarak, A dan Z'ye ne istediğini ne beklediğini nerede nasıl kullanacağını açıklamalı ki cevaplar doğru olsun, konu açan da cevap verende mutlu...
  9. BruceWayne

Sorsan bana söylerdim zaten, öyle türlü oyunlara hiç gerek yok. Ve istemeden seni kırdıysam cidden kalben, özür diliyorum. Bazen bende saçma sapan konuşan insanlardan olup, düşüncesizce davrana biliyorum. En kısa sürede hayalinde ki motosikleti alıp, güzel keyifli günlerde kullanman dileğiyle...
  10. BruceWayne

Katil Bariyer

Ölenlere Allah'tan rahmet dileyelim, hastalara da acil şifalar inşallah. İnsanın elinden ne yazık ki hiç bir şey gelmiyor. Ben Fuat abi'nin bu konuyla alakalı milyon satırlık makale gibi yazısını bilirim. Keza Barkın abi ölmeden önce defalarca her yerde söz konusu konuyu açmış, çözüm aramıştır...
  11. BruceWayne

Okan abi fark nasıl on kat olsun ki? Sen niye kendini yordun yazarak? :) Aprilia öyle şakaya gelecek bir marka mı? Eğer bu gün Rs660'ın üstüne doğru donanımları koyup, doğru fiyat politikası izlemeselerdi o çok sevilen Japon markaları quickshifter bile koymazdı modellerine ki ( Honda hala bunu...
  12. BruceWayne

Miniğim, sen çinçançon 250 kullandığın için, arazi tecrübende nakettan bozma sözde spor bir modelle toprak yollara girme kadar olunca konuyu yanlış anladın sanırım. 20.000 Km'den fazla Rs660 kullanmış biri olarak hem elektronik hem yazılım sorunları haricinde yağ yakma ve yağ sızıntısı da...
  13. BruceWayne

Avrupa Yakası Servis Önerisi

Ya çok özür dilerim. Servis önermeyeceğim ama başlıkta " Avrupa Yakası " yazıp. Nick " Tanrıverdi " olunca acayip güldüm. Burhan Altıntop servis önersin lütfen yavrum. :)
  14. BruceWayne

Merhaba @Metehan61 bey. Söz konusu modellerin hepsi güzeldir. Güzellik ise göreceli bir kavramdır. Örneğin aprilia harika şase yaptığı için piste güzeldir. Ktm ise kullanırsan arazide. Yani sözüm ona kullanım amacınıza göre güzelliklerini belirleyelim isterseniz. Siz önce kullanım amacınızı...
  15. BruceWayne

Gaz yağı veya mazotla zincir temizleme

Okan abi Helgalar'ın yüzde onu kadar bizi sevsen, speisewirtscharft'tan rote grütze getirirdin gelirken. Şaft'ımız yok diye mi az seviliyoruz anlamadım ki. :) @Okan Sinan Ocan