brtcngndz kullanıcısının son içeriği

1. B

Şase no

Selamun aleykum arkadaşlar bundan bi ay önce motorumuz çalındı motoru geri aldık ama çok dağıtmışlar biraz masrafı var toplamaya karar verdik ama motorun şase numarasının silindiğini fark ettik acaba ne kadar bi ücretle işletebiliyoruz bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim :))
  2. B

Anlayanlara

Selamun aleyküm abilerim kardeşlerim mondial motora sahibim ilk fırsatta elimden çıkarıcam bugün motoru çalıştırdım ve gitmeye başladım ama motor her zamankinden sakindi üstünde abart egsoz vardı o bile ötmüyodu o derece sokaktan çıkmadan gaz kestim motor stop etti ve bidaha çalışmadı naptım ne...
  3. B

yağ önerimi

11 sargılı 151rs için sizce hangi yağı kullanmalıyım 10-40 uygunmudur?
  4. B

marş almama sorunu

Selamun aleyküm yardımcı olan arkadaşlardan şimdiden allah razı olsun motor resmen keyfe keder çalışıyo bazen el marşı alıyor bazen almıyor el marşı almadığı zaman ayak marşıyla alıyo motoru ısıttıktan sonra o sıkıntıyı yapmıyo alıyo ilk el marşına bastığımda motor hıy hıy ediyo ama aynı...
  5. B

Anlayan bakabikirmi?

Arkadaşlar arka dörtlüleri çakar yapmak istiyorum ne yapmam lazım (arka dörtlüler polis sireni gibi olucak) bilenler anlata bilirmi? :queen::flower:
  6. B

Elektrik tesisatı

Arkadaşlar elektrik tesisatımda kaçak var heralde ne zaman farları yakıp gezsem motor u stop ettikten sonra çalıştırmaya çalışınca aküde bi zayıflama oluyo ıkınıyo ıkınıyo ama çalışmıyo motoru soysam tesisatına el atsam düzelte bilirmiyim yoksa yeni tesisatmı almak zorundayım motor mondial 151rs...
  7. B

mondial 151rs anlayanlar bi bakabilirmi?

Selamun aleykum arkadaşlar mondial 151 rs motorum var bi sıkıntısı vardı el marşı almıyordu sibob ayarlarını değiştirdim sorunum çözüldü geçen gün motoru yıkattım dörtlülerim sabit yanıyordu heralde içine su kaçtı yıkattıktan birgün sonra motoru çalıştırmaya çalıştım el marşını almadı ve tak tak...
  8. B

151RS el marşı

selamun aleyküm arkadaşlar 151RS aldım kısa bir süre önce motor soğukken el marşı almıyor ama ayak marşıyla ikinci seferde alıyor motor ısındığı zaman el marşını tık diye alıyor aküde sıkıntım yok daha sıfır akü aldım el marşıyla 3-4 sefer deniyorum zaten aküyü yiyor bir kaç kere motorcuya...