brsyc kullanıcısının son içeriği

1. brsyc

46 lt. Kappa Topcase - Stop lambalı, sehpalı

KAPPA 46 LT TOPCASE STOP LAMBALI (sehpa haric 336 YTL DEĞERİNDE) İki adet kask ve fazlası rahatlıkla sığar, Frene basınca üzerindeki stop lambaları yanar (aküden gelen "givi" aparati sayesinde) iki tarafinda surtmelerden dolayi ufak tefek cizikler vardir, mekanizmasinda herhangi bir sorun...
  2. brsyc

satilik piaggio x9 250 + 1800 ytl degierinde hediyeler

Piaggio X9-250 26000 km 5600 ytl... Aşağıdaki hediyeler BEDAVA * kappa 46 lt Topcase, * nolan n102 Kask, * roleff Ceket, * 2 adet Kilit (masterlock "U" halat xena alarmlı disk kilidi), * Kışlık eldiven, * Varyatör kayışı (9000 km daha ömrü var). Hediyelerin "0"...
  3. brsyc

yeni farimda yanma sorunu

selam, gecen gun motorumun patlamis olan farini degistirmek icin osram h7 nightbreaker (%90 fazla isik, %10 daha beyaz) aldim ve montajini kendim yaptim. benim motosikletimde kontagi acar acmaz kisalar yanmaya baslar. sorun su ki, yeni ampül kendiliginden yanmiyor:silent: bi iki kez...
  4. brsyc

Oneal Marka "Eldiven" -kullanilmamis-

Marka: Oneal Model: Element Durum: kullanilmamis Renk: Siyah/Mavi Beden: 10 (benim bir karışım 23 cm. ve bir iki cm küçük geldi bana) Fiyat: 35 YTL Açıklama: Amerikadan getirttim fakat elime küçük geldiği için satıyorum. İl/İlçe: İstanbul / Göztepe İletişim: 05057512729/5322063325 msn adresi...
  5. brsyc

Su kaska bakar misiniz? cozemedim de

Nolan streetfighter series master aero su kaskin arka tarafindaki plastigin ne oldugunu ve ne ise yaradigini cozemedim, bi de siz bakin bakalim.. :silent: tesekkurler.:wiinkk:
  6. brsyc

Tekerim patladi :(

selamlar.. daha onceden civi batan ve filitre gibi biseyle onarttigim lastigimin aynı yerden sorun cikartti. yama gibi yaptıkları parca tutmuyo artık.. lastikci sokersen yaparım diyo, ama sokmek cok zor, daha önceden söken arkadaşlar varsa bana bi yardım edebilirle mi? nelere dikkat etmek lazım...
  7. brsyc

korumali ceketler hakkinda...

arkadaslar, bu aralar yazlik bi ceket almak istiyorum ama 150 - 200 € dan basliyo fiyatlar, o yuzden ince elemek istiyorum alirken. bu sıcaklarda kislik ceketin iclerini cikarsam bile sucuk oluyorum, hic giymezsem de kebapci gibi geziyorum :) siz olsaniz hangi markayi secerdiniz? clover mi...
  8. brsyc

iyi bir boyaci bilen var mı :(

arkadaslar uzulerek yazıyorum, :salut: umarim hicbiriniz boyle bir mesaj yazmak zorunda kalmazsiniz. Canım x9 umla bu sabah bi arabaya arkadan carptim, motorda baya cizikler var. :pr: Cizikleri, boya dokuklerini sonradan boyiyinca cok siritiyor. Bildiginiz su boya isini halledebilecek bir...
  9. brsyc

250 lik enduro ariyorum

arkadaslar, scooter alacaktim sonra enduro almaya karar verdim 250 lik enduro ariyorum fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim:silent: