brkgone kullanıcısının son içeriği

1. B

cbf 500 kardeşlerim nerdesiniz?

aloo my brother's sizleri bulamıyorum sayfamız nerde :cyclopsan
  2. B

28-05-06 şile gezisine katılmak için

28-05-06 sapanca gezisi katılmak için arkadaşlar merhabalar sanırım aynı tarihte bir sapanca gezisi varmış ben sitede rastlamadım ama umarım kaçırmam hadi hayırlısı bana bilgi verirmisiniz dost divane olalım :bounce:
  3. B

temelin afrika macerası

temel le dursun afrikada kamp yapmışlar akşam olmuş hava kararmış çadıra girmişler uykuya dalacakları vakit çadırın ağzına bir aslan gelmiş homurdanırken ikiside ağzı açık aslanla yüz yüze gelmişler o sırada temel hemen ayakkabılarını giymeye başlamış dursun titreyerek _ ula uşağum aslan ağzını...
  4. B

yamaha honda kawasaki suzuki 600 hangisi

arkadaşlar işte gerçekten hafife alınmayacak bir konu burada sizlerin parmak uçlarınızda sürüş deneyimlerinizde ve tüm bu efsaneyi paylaşan motor camiasının gözünde burada yatıyor ve ben sizce bugun hangisini tercih ederdim ve alırdım gerek yedek parça gerek devamlılık gerek performans gerek...
  5. B

Istanbul Göztepe Berk Ben Merhaba

Arkadaşlar Merhaba Istanbuldan Berk Adim Göztepe Kadiköy Yakasindayim Bütün Motorcu Arkadaşlara Merhaba Diyorum Aranizda Motorumu Yeni Sattim Cbf 500 Almayi Düşünüyürum Bir Fikri Olan Varsa Benimla Yazişabilir Teşekkurler
  6. B

honda cbf 250 eski adıyla cbx 250

satılmıştır
  7. B

HARLEY DAVİDSON ÇİZME ALMAK İSTİYORUM

ARKADAŞLAR BEN UZUN HARLEY DAVİDSON ÇİZME ALMAK İSTİYORUM.BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ. *********************O********************* - Bu Uyarı Mesajı Moderator tarafindan düzenlenmiştir. - Mesaj yazarken büyük harf kullanmak bağırmak anlamına geleceği için yazılarınızı kesinlikle büyük harf...
  8. B

SELAM ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRR

ARKADAŞLAR SİTEDEKİ HERKESİN MSN ADRESLERİNİ İSTİYORUM.BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?
  9. B

suzuki gsxr 1100 93

arkadaşlar elimde olan kısıtlı imkanlardan dolayı 93 model suzukı motoruma krank parçası arıyorum lutfen makul bir fiyatta olup elinde bulunanlar bana msj atsınlar bazıları var motor fiyatına parça satıyor yuh artık bu kadar paragöz olmayın
  10. B

gsxr 1100 suzuki motora doktor lazım

suzuki gsxr 1100 motorum var ve bana acil olarak bu motoru toplayacak biri ve yedek parça gerekiyor arkadaşlar model yılı 1993 tür ban mesaj atarsanız sevinirim

Yeni mesajlar