Brkcnky kullanıcısının son içeriği

1. Brkcnky

Trafik sigortasi hakkında.

Arkadaşlar Allah nasip ederse pazartesi günü 2.el bir motosiklet alıyorum. Mondial 150 zc. Sormak istediğim şey motoru babamın(47) üstüne yaptığımda çıkacak olan sigorta tutarıyla kendi üstüme(22)aldığımda çıkacak tutar arasında ortalama ne kadar fiyat farkı olur?
  2. Brkcnky

SYM VS150 hakkında..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-2006-model-sym-vs-150-28.000km-de-orjinal-157490604/detay Arkadaşlar ne forumda ne internette bu motorla ilgili detaylı bir bilgi bulamadım. Bileniniz kullananınız varsa biraz anlatabilir misiniz? Beni bu motora en çok çeken geniş bir bagajı...
  3. Brkcnky

Sivil Polisler

Az önce haberlerde izlediğim bir haberi paylaşmak ve tartışmak istedim. Artık sivil polisler kurye, paket servis elemanı veya normal vatandaş gibi motosikletlerle ve normal vatandaşlar gibi çeşit çeşit araçlarla sokaklarda olacaklarmış. Yani trafikte yanımızdan geçen herhangi bir araç ya da...
  4. Brkcnky

Herşey bir Yamaha Nouvo ile başladı :)

Merhabalar, başlıkta da belirttiğim gibi herşey bir yamaha nouvo ile başladı :) Kısa hikayeme geçmeden önce kendimi tanıtayım. Adım Burak. 21 yaşındayım. Marmara üniversitesi pazarlama bölümü öğrencisiyim. Bu büyük aileye katılmış olmaktan gurur duyuyorum :) Hikayemize gelecek olursak; çok...

Yeni mesajlar