brigantes kullanıcısının son içeriği

1. brigantes

YUKI YUKI - Benda Rock 250 Cruiser

CL250 fiyat olarak uygun hem de honda ama bana kalırsa sadece adı honda. malzeme kalitesi kötü, görüntü benda'ya göre kötü, hondanın tek avantajı servis ağı ve yedek parça. onun dışında her şeyde benda rock cl250 yi 3 e 4 e katlar bana göre. ama işte yedek parça ve servis ağı sıkıntısı var...
  2. brigantes

RKS K-Light 250 vs Mondial Nevada

Merhaba arkadaşlar, rks böyle bir motor getirmiş. Görüntüsü çok hoşuma gitti ama servis vs nasıldır ? Parça sıkıntısı falan yaşanır mı ? Açıkçası rks bildiğim bir marka değil. Diğer tarafta mondial nevada var fiyatı 30 k daha düşük ama ah o egzos, bütün görüntünün içine ediyor bana göre...
  3. brigantes

Mondial 2019 Mondial Nevada 250 - V Twin Cruiser

Bence sisy bar da ekleyin. Çok yakışacağını düşünüyorum.
  4. brigantes

Bence en az 40, tahminen 45. O gelene kadar zaten dolar 10 lira olur. İlk çıktığında 28 bin liraydı sanırım. Almadığıma çok pişmanım. Ben aslında bir de hyosung gv300 bekliyorum ama hyosung tamamen çıktı sanırım Türkiye piyasasından. 250 300 cc de motor yok doğru düzgün.
  5. brigantes

Şu anda piyasada kalmadı sanırım bu motor _? Daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama hava soğutma olması artı mı eksi mi sizce ? ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ---------- Çanta çok güzel olmuş gerçekten. Nerden temin ettiniz ? İki tarafa da...
  6. brigantes

Merhaba youtube videolarınızı izliyorum. Yol videosu çekmeyecek misiniz? Bir de bu motora koruma demiri takılıyor mu?
  7. brigantes

Sıvı soğutmalı olsaydı çok daha iyi olurdu ama bu piyasada fiyat çok yüksek değil. Abs olması ve v motor olması artı. Ben para biriktirmeye başladım :)
  8. brigantes

Türkiye'ye doğru düzgün chopper/cruiser gelmemesi

Kore, japon olsun doğru düzgün hiçbir model gelmiyor. Çin motorlarının bile yeni çıkan modelleri Türkiye'ye gelip gelmemesi muamma. İlla racing mi sürelim? ya da japonların bir iki yüksek cc'li modellerini mi alalım? İsyanım var. Ne olacak bu chopper cruiser piyasası? Sıfır motor yok piyasada.
  9. brigantes

Lastik ve Jant Önerisi Hakkında

Merhaba arkadaşlar, ön 110 90 16 , arka 130 90 15 ebatlarında lastik arıyorum. cruiser tipinde 250 lik bir motorum var. önerileriniz nelerdir ? lastikleri internetten alıcam lütfen bir site önerirseniz sevinirim. ikinci sorum : lastikleri değiştirirken jantı da çelik jant yaparak tubeless...
  10. brigantes

Ehliyet Randevusunu 2 ay Sonraya Alabildim :(

Sınavı geçtim dosyamı bugün aldım , eskiden olduğu gibi direk emniyete götürüldüğünü zannediyordum , randevu almam gerektiğini söylediler. tam 2 ay sonraya gün alabildim. ben 2 ay motora binemeyecek miyim ?
  11. brigantes

Bursada Tamirci Önerisi

İkinci el Falcon Freedom 250 aldım. baştan aşağı elden geçirilmesi gerekiyor , benden önce kullanan pek iyi bakamamış motora. önerebileceğiniz güvenilir bir yer bursada var mıdır. teşekkürler.
  12. brigantes

Baktığım Yere Dönemiyorum...

Merhaba arkadaşlar. başlangıç olarak falcon freedom 250 almıştım. ehliyetim yok ve daha önce motor tecrübem de yoktu. ehliyet sınavı için trafiğin az olduğu yerlerde alıştırma yapıyorum. bi yerden bi yere giderken herhangi bir sıkıntı olmuyor normal yolda iyi bir şekilde ilerliyorum , ama şu...
  13. brigantes

Yavaş Sürücüye Ekipman Tavsiyesi

Merhabalar motorumu yeni aldım. çok fazla hız yapmıyorum. en fazla 50 70 arası gidiyorum. hava sıcaklığı 13 15 derece olduğunda işe gelip gelmeye başliyacam. günde 15 kmlik bir yol. bu yüzden ekipmana çok para vermek istemiyorum. şu seçimler nasıl olur ? kask ...
  14. brigantes

Zincirdeki Paslanma

Merhabalar ben aranıza yeni katıldım. Kendimi tanıtım bölümünde tanıtmıştım :) motorumu 2. El aldım falcon freedom 250. Aldığım kişi motoru hor kullanmış garajda değil açıkta bırakmış. Motor 1 senedir dışarıda kalmış. Sorum şu : zincirde ve egzosun alt kısmında paslanmalar var. Bu paslanmaları...
  15. brigantes

Bursadan Selamlar

Merhaba ben Bursada yaşıyorum 29 yaşındayım uzun süredir aklımda olan bir şeyi yaparak ilk motorumu aldım. Falcon Freedom 250. daha önce motor tecrübem yok. boş bi yolda öğrenmeye çalışıyorum , Şu anda ben motoru değil motor beni kullanıyo :) hakimiyetim pek iyi değil. iyice öğrendikten sonra...

Yeni mesajlar