Briares1 kullanıcısının son içeriği

1. B

125-250cc Hangi Scooter daha mantıklı

Sanırım aprilia xmax ve dragster arasında seçim yapacağım o zaman seha markadan dolayı güven vermedi malesef. Italjet de gördüğüm kadarıyla altımda akülü gibi duracak 2016 17 xmax ve 2022 aprilia arasında karar veremedim sadece. Hoşbuldum bu arada 😊çilen çilemdir...
  2. B

Hocam jet x yerine adx almak daha cazip geliyor görüntüsünden dolayı ama sıfıra bütçem yok ikinci el 140 civarına bulabilirim büyük ihtimalle. 1745012036 Belki saçma ama tipinden hiç hoşlaşamıyorum bu tarz motorların o yüzden malesef ama 2016 2017 xmax mantıklı geliyor.
  3. B

Hocam sürdüm zaten ikisini de şehir içi kesinlikle scooter tercih ederim vitesle uğraşmamak için. Sadece görünüş ve uzun yolda vitesli daha mantıklı geliyor siz de vitesli çok çok daha iyi diyince sebebinizi sordum. Dominarlara da bakacağım 125lik scooter yerine fiyatıf oldukça ucuz kalmış...
  4. B

Peki 250lik scooter ve dominarın farkı ne olacak yaklaşık aynı fiyata geliyor ne gibi artıları var sizce? Dediğim gibi vitesliyle trafik deneyimim neredeyse yok ama scooter kullandım o yüzden daha mantıklı geliyordu.
  5. B

Nedir önerileriniz?
  6. B

O zaman Öneriniz nedir peki vitesli olarak dominar mı?
  7. B

Normal şartlarda vitesli rtr200 ya da dominar 250 düşünüyordum ama öğrenciyim ve şehir içi trafikte pek uğraşmak istemedim arabayla trafik deneyimim var ama motorla çok daha az olduğu için vitesliye biraz soğudum. Önerileriniz nelerdir? 1745001626 Xmaxin de benim bütçemde kilometresizi...
  8. B

Merhaba kendime 100.00 150.000 TL bandında bir scooter bakıyorum genç işi daha sportif bir şey istiyorum ama sağlam da olması lazım hangisi daha iyidir karar veremedim siz olsanız hangisini tercih ederdiniz? Boy 192 Kilo 105 Genel olarak şehir içinde kullanılacak istanbul bursa ankara arası...
  9. B

Yeni Başlayacak Biri İçin Motor Tavsiyeleri

Merhaba 2 ay içerisinde A2 ehliyetimi alıyorum ilk motorumu da aralığa kadar almayı planlıyorum ama malum piyasa çok dolu ve sıkıntılı motorlar var çok araştırdım ama her yerden farklı bir fikir çıkıyor. Bütçem pek yüksek değil şehir içi kullanacağım ama olur da otobana çıkmam gerekirse en...

Yeni mesajlar