Bozoksk kullanıcısının son içeriği

1. Bozoksk

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart, dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemleri dile getirdikleri gündür. Kadınlarımızın bu anlamlı gününü yürekten kutluyorum
  2. Bozoksk

cbf 150 ile ilk uzun yolum izmir çanakkale 620km

Herkese selamlar.Çok uzatmak istemiyorum özet geçersek. Bu hafta kafamda bir rota yoktu . Recep ağabey'le birşeyler yapmayı planlıyorduk ama nasip olmadı.Gece 11civarı tam işten çıkmak üzereyim cbf ' ide uzun yolda denemek istiyorum bi yandan.Çanakkale'deki ilk okul arkadaşım Uygar telefon açtı...
  3. Bozoksk

İzmir selçuk şirince

Merhaba sevgili dostlar bu gezimizin asıl amacı Fırat Ağabey ile tanışmak ve Şirinceyi daha kapsamlı bir şekilde dolaşmak.Aslında İzmir'de oturuyoruz ama çevremizdeki güzelliklerin farkında değiliz.Elimizden geldiğince dolaşmaya yeni yerler keşfetmeye çalışıyoruz.Başlıyoruz. Canavar yol için...
  4. Bozoksk

Küçük Canavarım :)

Buda benim küçük canavarım :)
  5. Bozoksk

İzmirden Selamlar

Öncelikle Herkese Merhaba diyorum.İzmir karşıyaka'da ikamet ediyorum.Mesleğim Gayrimenkul danışmanlığı ve motokurye'lik.19 Yaşındayım.CBF 150 kullanıcısıyım.İyi vakit geçireceğimi umuyor ve herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.
  6. Bozoksk

İzmirden acil satılık tertemiz motoran cup .

MARKA : MOTORAN MODEL : NORTON R 100 / 2011 MODEL KM : 3750 İLK SAHİBİNDEN OLUP 3750 KM DEDİR CBF 150 ALMAK İSTEDİĞİM İÇİN SATIYORUM KESİNLİKLE TERTEMİZ VE ORJİNALDIR İSTEDİĞİNİZ USTAYA GÖTÜREBİLİRSİNİZ MALIMIN SONUNA KADAR ARKASINDAYIM TELEFON : 0507 698 72 92...

Yeni mesajlar