Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herkese selamlar saygılar. Uzun süredir motosiklete ara vermiştim şimdi ise dönüş kararı aldım. Tabi piyasa fiyatlarıni görünce çokta hızlı dönemicemi anladım.😔
Şu an alabileceğim tek motor Cg. Sormak istediğim bu tarz motorlar arasinda model olarak fark varmı( tel Jant hariç) sadece marka...
Herkese selamlar Arkadaslar. Apachi 250 cc cross almayi dusunuyorum. Ancak bu motora plaka cikarilmadigini of road oldugu icin plaka ruhsat cikmadigini soyluyorlar. Faturayla emniyete gitsek ruhsat alamazmiyiz. Bu konuda bilgisi olan var mi. Fatura kesiliyorsa nasil plaka ruhsat olmaz muayene...
Herkese selamlar arkadaşlar. 1997 model golf 3 sahıbıyım. 1.6 tuplu 290.000 km.de.
yaz boyunca hiç sorun yaşamadıgım araç kışın bana ızdırap oldu. kış başından beri sanayiden çıkamadım araç hala sanayide :)
sorunum şu araç sabahları ilk marşa bastığımda çalışmıyor hani sadece marş basıyor aküden...
Herkese selamlar. Arkadaslar istanbuldan 3 temmuz 11 temmuz arasinda arac kiralamak istiyorum. Accent falan olabilir marka model cok onemli degil. Tanidigi olan yada yarsimci olabilecek olan varmi.
Herkese selamlar arkadaslar. Bu araci bilen kullanan varsa bi el atsin yarin bakmaya gidicem. 21.500 e kadar dustu fiyat.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-orjinal-lpg-li-fabia-174290999/detay/
Herkese selamlar arkadaslar. Bu araclar hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi. Maddi imkanim kisitli oldugu icin dusuk meblagli arac bakarken volvo s 40'i farkettim. Zaten bu araclarin saglamligina kimse laf soylemez sanirim. 1997-2000 modellere baktim 15-20 bin tl ye araclar var...
Herkese selamlar. Mcx basligi altinda bilgi bulamadigim icin buraya yazdim. Motor hakkinda bilgisi olan yardimci olabilirmi. Uygun fiyata motor arayisimda karsima cikan bir model bu. Sanirim cin mali motorlar arasinda idare edebilecek bir motor. Kullanan arkadaslar titresim yakit ve frenler...
Motorun ön diskten insanı gıcık eden bir sürtme sesi geliyor. Yağ değişimi için d&b Honda servisine gittiğimde bunu da söyledim. Bana çok mantıklı gelmese de oradaki arkadaş zimparayla balatayi zimparaladi tamam oldu dedi ama ses hala devam ediyor. Sizce yapılabilecek birşey varmı
Herkese selamlar atasehire yeni taşındım sayılır pek cevrem olduğu da soylenemez. Can sıkıntısından patlıcam. Bu yakınlarda olan arkadaşlar varsa toplanıp bi cay içelim tavla atalım. Çıkıp gezelim dicemde hava şartları malum...
Herkese selamlar.
Dün itibariyle elime geçen ilk trafik cezamı sizlerle paylaşmak istedim :mrgreen:
Bildiğim kadarıyla motosikletlere emniyet şeridini kullandıkları için ceza yazılmıyordu ancak ben yanlış biliyormuşum ki dün öğleden sonra elime 80 TL'lik bir ceza makbuzu tutuşturdu postacı...