Bobbers20 kullanıcısının son içeriği

1. Bobbers20

Daytona 250 Arka Teker Boyutu

Öncelikle kolaylıklar dilerim ama bir kaç şeyi netliğe kavuşturmak lazım öncelikle ne görseldeki motorlar ne de sizin motorunuz hardtail değil, yanlış hatırlamıyorsam softail olarak geçen şasi tipine sahip. Tam ortada sele altına gelen kısımda süspansiyon/helezon/yay/şok var. Bobber nedense...
  2. Bobbers20

Tavsiye

Konu başlığı açan arkadaş kusura bakmasın hazır "tavsiye" başlığını görmüşken buradan yazayım, sorayım yeni bir konu ile daha da konu kirliliği oluşturmak istemedim. Kendisine de şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. Scooter veya cub motorları aktif olarak yakın zamanda da...
  3. Bobbers20

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Yeniden herkese selam vereyim. Siteye kayıt olduğumda 21-25 kategorisini seçmişim an itibari ile 33'ün son günlerini yaşıyorum. İsmim Alperen elektrik-elektronik teknikeriyim. 2015te bisiklete başlayınca siteye uzun zaman girmedim, girmiş olsam da başlıkları üyeliksiz okuyup çıkmışımdır...
  4. Bobbers20

Yeni cezalar Hk.

Cezaların caydırıcı olması güzel bir şey lakin şimdiye kadar 10-20-50bin civarında gezerken bir anda 200bin civarlarına gelmesi insanların genel olarak trafik kurallarını uymasını teşvikten ziyade "yastık altınlarınızı bozdurup ekonomiye destek olun" tarzı bir duruma dönüştü kanısındayım...
  5. Bobbers20

mt-01 almak için para biriktiyorum

Aslında burası için değil ülkemizdeki bir çok forum bir noktadan sonra o noktaya geliyor. Bunun bir çok sebebi olduğu gibi en temelinde ekonomik şartlara geliyor. Hesabı açtığım dönem üniversiteye ve motorsuz olarak bir motor kulübüne gidiyordum. Bir süre kendi motorum olmasa da motor...
  6. Bobbers20

Harley Davidson ile Amerika Turu. 12 Gün, 4800 km

Şu fotoğraf her şeyi anlatıyor zaten. Bir çok motorcunun hayali olan bir rota sürüş yapıp motor üzerinde özgür olmanın tam olarak hali bu fotoğrafta. Elinize, emeğinize yazınıza sağlık. Yıllara sonra üyelikle girmeme sebep olan konuyu tek seferde okudum. Videolarını da müsait olduğumda...
  7. Bobbers20

Denizliden Herkese Selamlar

Herkese hayırlı günler ve hayırlı pazarlar. Daha önceden forumda üyeliğim vardı fakat bir türlü hatırlayamadım ne olduğunu, adım Alperen şuanda 21 yaşındayım Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda Elektronik okuyorum inş. bu sene okulu bitiriyoruz.Şuanda A2 ehliyeti için uğraşıyorum 29...

Yeni mesajlar