bnd kullanıcısının son içeriği

1. B

Ekspertiz

Teşekkür ederim
  2. B

Ekspertiz

R25 0 aradım ama bayilerde yok, yada işte bu zam olayına satmiyorlar. Her yetkili servisin uyguladığı prosedür aynıdır dimi? Google yorumlarda uzak durun burdan gibi yorumları olan yetkili servislerde var 😂
  3. B

Ekspertiz

R25
  4. B

Ekspertiz

1736718490 Yetkili servis karsi tarafin tanıdigi olursa gerçek dışı birsey yazabilir mi raporuna? Birde 3000 kmlerde problem yaratır mı sizce kullanan kişinin nasil kullandığını bilmiyoruz sonuçta
  5. B

Ekspertiz

Herkese merhaba, sehirdisindan İstanbul Maltepeye motor almaya geleceğim. Motor 3000 bin kmlerde. Almadan önce ekspertiz yaptırmak istiyorum ama yamaha bayisinde mi yaptırsam küçük esnafta mi kararsız kaldım. Malum bayiler biraz burnundan kıl aldırmıyor fakat gecmis islemlerini sistemden gorup...
  6. B

Moto ekspertiz meselesi

Teşekkür ederim
  7. B

Moto ekspertiz meselesi

Merhaba bende Maltepe ve çevresinde usta arıyorum. Onerebileceginiz işinin ehli güvenebileceğim bir usta var mı
  8. B

Kilit

Herkese merhaba arabadan 2 tekere geçmeye karar verdim. Fakat alacağım motoru hırsızlıktan nasıl koruyabilirim kara kara düşünüyorum. Disk kilidi zincir kilidi gbs araştırmasına girdim. Siz bu konuyla ilgili nasıl bir önlem alıyorsunuz? Marka model tavsiyelerine acigim...

Yeni mesajlar