Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese; Malum üzüm sezonu basladi sergilicik yaparken motoru kenara koydum ruzgar devirmis gedize dusmus.traktorle motoru cikardik pikapa atip tamirciye biraktik.Icinde ehliyetim ruhsatim kaskim eldivenlerim vardi hepsi gedize gitmis.Simdi nasil bir yol izlemeliyim ruhsat ve ehliyeti...
Merhaba arkadaslar mondial 100mg superboy motorum var.Motorun pistonu silindiri falan degisti 125cc oldu.Manisada yasiyorum sizce izmire gitsem sabuncubeli cok sikinti yaratir mi?Daha once deneyen giden var mi? Ybr ile giden arkadaslarim var ama kamyonlardan korkuyorum biraz.Ekipmanlarim tam...
Merhaba arkadaslar yaklasik 2 hafta mondial 100mg superboy motosiklet aldim.Bu motor 400 km sonra piston yag pompasi bitmis dendi neden dedim devirli kullanilmis cevabini aldim.Tamam dedim hem motora 125lik piston alarak 125lik yapma firsati oldu 200 lira civari bir masraf oldu kabul ettim.Dun...