Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar furygan mistral evo 3 yazlık montunu almayı düşünüyorum bütçe buna uygun gibi ancak D3O korumalar nasıl ilk defa duymaktayım. Bu fiyatlarda veya biraz daha üstüne daha verimli kullanabileceğim bir yazlık mont var mıdır yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ürün bu...
Merhaba arkadaşlar 2 kask arasında seçim yapamadım sizlere danışmak istedim. Sizce bu kasklardan hangisi daha sağlam ya da siz hangisini seçerdiniz?
Torc T-1 ıso bar
Scorpion exo 520
Merhaba arkadaşlar ktm alpinestar montum var. Kaskımın bağlantı yeriyle boyun kısımı sürekli birbirine sürtüyor bazen takılıyorlar, bu da can kurtaran bakışı atmamı bazen zorlaştırıyor. Montun boyun kısmı mı sıkıntılı sizce yoksa her montta boyun kısımı öyle mi bilmiyorum . Bana bi akıl...
Selam gençler, mondial ritmica 100 motorum var yaklaşık 1 ay önce elcik ısıtma taktırdım ama aküyü değiştirmedim. Geçen gün marş yemedi mecbur ayak marşıyla çalıştırmak zorunda kaldım. Bugün ise ayak marşı da işe yaramadı. Ön far çok az, stoplar ise hiç yanmıyor. Sanki akü sonuna kadar bitmiş...