Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kafası umarım mt serisi gibi olmaz. kuyruk çizgisini ben beğendim.
https://www.youtube.com/watch?v=el6hgeU-Oso&feature=youtu.be&ab_channel=SuzukiGlobal
Sv 650 nin koltuğu biraz sert ve şekilsiz geldi. Custom yani istediğim tarzda kaliteli ve yıpranmayacak koltuk yaptırmak istiyorum. bu işin erbabı kaliteli malzeme işçilik ve estetik anlayışı iyi olucak, fiyat önemli değil (çokta kazık olmasın tabi malzeme,işçiliğin kalitelisinin üretini veririm...
Tabiki 4 silindir bi yaris motoru degil tercigim yoksa neden bu kağnıya binelim ama biraz güçte istiyorum. 2017 subattan beri 26.000 km ve honda gs2-3 aldim. Bi kac surus etkinliginede katildim.
Simdi gelelim konuya. 35-40 bin tl butcem var. Kafamda en kesin sv650, kawasaki z serisinden...
Merhaba arkadaşlar. İnazumamin 15bin km bakımı için servise gittim. Yağ olarak Castrol 4t 10w40 koydular. Antifreeze olarak Castrol radicool koydular fakat hiç su katmadilar içine. Antifreeze açısından sizce bir sorun olur mu, ürün paketinde 50/50 şu ile karıştırın yazıyordu. Bir diger sorum...