Blackeagletr kullanıcısının son içeriği

1. Blackeagletr

Ses İsteyene Ses, Şekil İsteyene Şekil- Lifan V16

7 yıl önce böyle demişim. 20.000 / 5.2280 (2019 Ocak Dolar kuru) = 3.825 USD 2026 Mayıs dolar kuru = 45.35 TL 3.825 USD x 45.35 TL = 173.488 TL Çok iyimser davranmışım. Nakit 238.100 TL/ Taksitli 269.000 TL'ye satışa sunulmuş Türkiye'de :) Ön arka ABS, TCS var cihazda. V2 motor, tasarım...
  2. Blackeagletr

125 & 150 & 200 & 250 CC hangisi tercih edilmeli?

Hayırlı olsun kazasız belasız ağız tadıyla sürüşler. Bakım/tamir için servis araştırmadan gitmeyin derim, zira çin malı motorlarda motorun kendinden çok servisler can sıkıyor.
  3. Blackeagletr

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Choho'lar çin menşeili ancak güzel kalite zincirlerdi hocam, en azından ben 520 ölçü oringli olanı 10 bin km Pulsar 200'de kullanmıştım, 10 bin km'de bir kere germedim, gözle görülür bollaşma veya formda bozulma olmadı, Ankara/Yiba çarşısından almıştım. Pas kusma olmadı, oldukça şaşırtmıştı beni...
  4. Blackeagletr

Sitenin Yaş Ortalaması ve Mesleklerimiz?

Kim bilir ne zaman oy kullandım, 16-20 seçmişim o zaman. Şimdi 33 yaşındayız. Foruma kayıt olduğum günü bilirim, zaman uçuyor...
  5. Blackeagletr

Eyvallahlar Olsun!!! Dyno Testinde Zincir Koptu Olanlar Oldu!!!

Yanlış hatırlamıyorsam 2016 yılında ben de Hyo 250'de 5-10 km hızda gaza yüklenince koparmıştım SFR zinciri. Sözde 500 kmde bir oringleri sertleşmesin diye gazyağı ile özenle temizleyip C4'le Ipone'la yağlıyordum :) Bloğu delmese de, hatrı sayılır bir zarar vermişti. SFR düşman başına...
  6. Blackeagletr

Uzun bir aradan sonra CBF150

Temizse alınır, orjinal yedek parçası en uygun japonlardan birisi, parçası da ustası da hala rahat bulunur. Yine de 60 binde 10 yaşında bir motor alıyorsanız, ufaktan da olsa mekanikten anlamakta fayda var... Günümüzde karbüratörüyle, halojen farlarıyla, analog göstergesi ve yaşı ile 2026 yılı...
  7. Blackeagletr

winter grip 2 alınır mı

Fena lastik değil alınır, kullanılır. Yazın kullanırsan da 4-5 kat hızlı biter 10bin km sonra arka tekerin ortası dümdüz olur.
  8. Blackeagletr

Mondial MCT 250 Nelere Dikkat Edilmeli?

Model tercihinin bu bütçeye bu tarz motosiklete binmek istediğini varsayarak yazıyorum. Eski motora ya da çinliye karşı değilim. Bilhassa, eksi motor severim. Yalnız burada ciddi birkaç handikap bir arada. Eski, çinli, fazla yatmış, çift silindir. Ne demek bu? Çürümüş/kaynamış/paslanmış...
  9. Blackeagletr

Kuba Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yengen vizesi hepimizin genel sorunu heralde :) Çok da haksız sayılmazlar empati yapınca. Bir şekilde dengeyi bulmaya çalışıyoruz işte.. Motosiklet işi zehir gibi hakkaten, idare ediyorsun bir süre, sonradan sonraya dürtüyor duramıyorsun. Bu ara CBF 150 lere sardım. Şöyle 60-70'e orta-üst bir...
  10. Blackeagletr

Bu sitedeki DİD zincir alınır mı?

Bu fiyata orjinal olması gerçekçi değil. Farklı marka olarak da RK, CZ bakabilirsiniz. Ucuz yollu iyi sayılabilecek çin malı olsun derseniz Choho bakabilirsiniz.
  11. Blackeagletr

Hangi yağ

5100 fazlasıyla yeterli.
  12. Blackeagletr

Zincir yağı önerisi

En optimum fiyat performans yağ 90 numara şanzıman yağıydı benim için, hafif sıçrama tek kusuruydu. En memnun kaldığım ise Würth Drylube idi, ancak var mı, yok mu belli olmuyordu. Ne kadar işe yarıyor diye insanın içinde bir soru işareti kalıyordu hep. Velhasıl bir süredir motorum yok...
  13. Blackeagletr

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

Model olarak her motora binerim. Ancak, modifiye adı altında stickerlı, amortisörü kesik, "PISTIRILMIŞ" farına stobuna film çekilmiş, sağında solunda özlü söz olan motora asla binmem.
  14. Blackeagletr

Kuba Kuba XR125 - XR125 Plus Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Selam dostlar, nasılsınız ? :) Geleneksel yıllık mesajımı yazayım. Herşey herkesin gönlüncedir umarım.
  15. Blackeagletr

9-5 Çalışıp Motosikletten Keyif Almayı Nasıl Başarıyorsunuz?

Benzer bir durum da bende var. 4 yaşında çocuk. Evin işi ihtiyacı, hanımın işi ihtiyacı, onların gezmeleri, bunlara bağlı etkilenen ekonomi yüzünden sadece tırt motora binebilme imkanı derken günler aylar yıllar bitiyor. Elbet buna sahip olmak büyük nimet, şükürler olsun şikayet etmiyorum...

Yeni mesajlar