Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar arkadasımda mondial 125 kt var.kendisi motosikletine acık hava filtresi taktırmak istiyor fakat ustası bu motosiklete takılmayacagını söylemiş.ben cup larda falan cok gördüm bu motosiklete neden takılamıo yada usta mı yanlıs bilgi verdi.takılabilme ihtimali varmı.herkese cevapları...
sa arkadaşlar.mondial 125 agk miz var.bu motorun orjinal olan 15 li ön dişlisini 17 ile değiştirmek istiyoruz.fakat ciddi derecede bir çekişten düşme problemi yaşarmıyız?bunu uygulayan arkadaşlarımdan bilgi istiyorum.teşkkür ederim.
ark lar motosikletim honda titan.motosikletle yaklaşık 15 20 dk yol alınca duman atmaya başlıyor.ilk çalıştırmada sorun yok.acaba yağ mı yakıyor.yağ yakıorsa maliyet ne kadar olur hangi parçalar değişecek.
sa ark lar motosikletttim honda titan.bu kış segman değişmişti bugün motosiklet siyahımsı duman ataya başladı ama çok da siyah değil.acaba yağ mı yakıyor.
ankaralı kardeşlerimden yardım istiyorum.arkadaşlar bana honda titan stickerları lazım.memlekette aramadığım yer kalmadı.ankara ya gideceğim için ankarada alırım die düşündüm acaba bunları nerede bulabiliriz önerebileceğiniz bi yer var mı?şimdiden tesekkürler arkadaslar.
merhaba arkadaşlar.motosikletimin egzost perdeleri düştü bunu yaptırmak için sanayide kaynak ustaları yaparlar dediler.fakat egzosun içini açacaklarından kaynak falan yaptıktan sonra fazla çirkin bi görüntü oluşurmu.orjinal egzostu 200 milyon civarındaymıs.sizce orjinal egzost almak için büyük...
arkadaşlar honda titanıma 15li dişli takmayı düşünüyorum.orjinali 14 ve seri dişlileri honda titanların kaldıramadığını duydum yokuşlarda falan cok bayılır dediler.sizce napmalıyım.titanda seri dişli kullanan veya bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım etsinler.
---------- Mesaj ekleme zamanı...
arkadaşlar motosikletimin motor kısmının altında hafif yağ sızdırmalar oluyor.keceleri değiştrdim ama çok fazla bişey farketmedi.sizce ne yapmalıyım.sorun başka nerelerde olabilir.ilginize şimdiden teşekkürler.
mrb arkadaşlar.motosikletimi 1 hafta çalıştırmamıştım bugün çalıştırdığımda motosiklet ilk çalıştırışta siyah duman attı biraz çalıştıktan sonra kesildi.uzun bi süre çalışmayan motosikletlerde bu normal karşılanıo ama 1 haftada bu durumu yapması normal midir arkadaşlar?hepinize şimdiden teşükkürler.
arkadaşlar motosikletim honda titan 99 model.depodaki honda ve kapaklardaki titan yazılarını ankarada nerede bulabiliriz.özellkle ankarada bulunan arkadaşlarım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
s.a ark lar.motosikletim honda titan 99 model.egzostan hafif siyah duman atıyor ve yüksek devirlere çıkıldığında daha belirgin hale geliyor.çalışmasıda değişti biraz.eğer yağ yakıyorsa motosikletin hangi parçaları değişmesi gerekiyor.şimdiden tşkler ark lar.
---------- Mesaj ekleme zamanı...