Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cümleten selamın aleykum. Gidiş geliş 1200km surecek bir yolculuga çıkmam gerek. Motorumun 2.vitesi arızalı diger bütün bakımları tam. Bütce nedenı ıle şuan yaptıramıyorum ama 2yı kullanmadan motoru bayadır kullanıyorum. Bana uzun yolda şanzımandan sıkıntı çıkartırmı acaba
Arkadaşklar 2 sene pulsar 200 ns kullandım. 600rr a geceyımmı dedım baya makara döndurdunuz burda :D
Bende gıdıp mt7 aldım. aldım ama ben motorla yaz kış işe gidip gelen bir adamım. pulsara alışmışım mt7 evımı ocagımı sömurdu şimdi satıyorum :D
Yuksek ccye geçerken sakın korkmayın yakar dıye...
Arkadaşlar 2 senedir 200ns kullanıyorum. ancak mt7.cb650 gıbı motorlarda kullandım. şimdi elimde para var niyetım ılk başta 250 cc almaktı ama 22 23 bin tl 250 ccye vermek ıstemıyorum ve alsam bıle kısa surede sıkılacagımı dusunuyorum. 2 acemıyken saga sola yatırma dısında kazam yok. aklımdakı...
Aldım 2016 da sıfır. stop etmeye başladı servıse gıt yazılım attır.
dısk yamuk cıktı git servise yaptır.
kafadan kuyruktan gelen cızırtıılar vs.
Bozulan gösterge.
Motor blogunda terleme yağ kacırma.
Bunların hepsını serviste garantı surecınden cozdum ama sorun bu degıl zaman ve kötü mal.
1.5 ay...
Arkadaşlar acil satılık tvs apache var. kar etmek isteyen veya kullanmak isteyen varsa piyasasının 1.000 1.500 tl altına bırakacağız.
Mesaj olarak yazı ıletısıme geçelım
Arkadaşlar 2.viteste ani gaz açtığım zaman motor böyle tam anlamıyla gıtmıyor sonra tak diyor birden hızlanıyor. yanı sankı zıncır tutuyorda bırakıyor gibi. sadece 2. viteste oluyor. zincir dişli daha 3.bin kmde vites dişlisindenmı kaynaklı acaba
Arkadaşlar Motosıkletım pulsar 200ns
15.Bin bakımda yağ,yağ,filtresi ve zincir dişli değişti.
Bakımdan çıktıntan sonra performansta ciddi kayıp hissediyorum.
histen öte yanyana kalkıp farklarla geçtigim diğer pulsarlara yetişemiyorum ki kilo avantajım olmasına rağmen.
sizce neden kaynaklabilir ...