Birkan07 kullanıcısının son içeriği

1. Birkan07

Hjc FG-17 Lorenzo - XL Beden / VİZÖR arıyorum.

Selamlar, Kaskımın vizörü kırıldı fakat Antalya'da bulamıyorum. HJC vizör bulabileceğim bildiginiz bir yer varmı? elinde olan varsa smoke veya iridyum vizörü 2. elde alabilirim.
  2. Birkan07

Motosiklet renk değişimi.

Arkadaşlar motorumun rengini değiştirmeyi düşünüyorum, nasıl bi yol izlemem lazım? Motorumun zaten bi süredir muayenesi yok, muayeneye giricem boyadıktan sonra, muayeneye gitmeden önce neler yapmam lazım bilen birisi yazabilir mi? Ek olarak okuduğum bi kaç kaynak oldu müracaat için...
  3. Birkan07

Antalya'ya yağan sağanak :(

Dün gece yağan sağanak yağmurda metrekareye 460kg yağış düşmüş. Bir çok köprümüz yıkılmış, deniz yola taşmış. Konyaaltında 2.5 metreye varan dev dalgalar oluşmuş ve yüzlerce sel hasarlı araç alıyoruz bugün servisimize. Bu mağdurlardan biride benim :( yağmurdan ilerleyemedim, dursam boğulcam...
  4. Birkan07

Hjc Fg17 / Lorenzo Vizör konusunda yardım.

Merhaba, Görselde bulunan kaskı kullanmaktayım, vizörün kaska bağlantısını sağlayan ufak ayaklardan birinde kırık var ve vizörü en üste kadar açtığımda kaskın sol tarafı yuvasından çıkıyor. tekrar geri kapatılıyor fakat tam olarak yeri oturmadığından rüzgar alıyor.Bu yüzden yeni vizör almak...
  5. Birkan07

Netbook'umu canlandırmak için tavsiye istiyorum

Arkadaşlar merhaba, Elimde 2 yıl kadar önce aldığım ama kullanmadığım bu cihaz var. 2 yılda toplasam 2 saat açık kalmamıştır. Bugün açtım baktım içinde 100 kadar fotoğraf ve 3-5 video var hafızası dolmuş ve yavaşlamış. Makinayı kullanmak istememin tek sebebi yıllar sonra aldığım action...
  6. Birkan07

Ninja aşkına :) Ufak çaplı gezim.

Herkes merhaba, Öncelikle belirteyim, geziyi fotoğraflamak hiç aklımdan geçmedi. Yol boyunca sadece mola verdiğim yerlerde 1er kare fotoğraf aldım. Yani sizi tatmin edecek düzeyde bi gezi postu olmadığının farkındayım. Maksat yeşillik olsun diyerek açtım, az fotoğraf var bilginize. İyi kötü...
  7. Birkan07

17.08.1999 / 03:02

Hiç şüphesiz ki ülkemizin en karanlık gecelerinden biriydi. 17.08.1999 Büyük marmama depreminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Tekrardan başımız sağolsun.
  8. Birkan07

Trafik cezasına itiraz hakkında yardım.

Arkadaşlar merhaba; 28.07.2018 / 15:20 tarih saatli 2 maddeden oluşan bi ceza geldi bugün evime. Motosiklet: Honda Today 50cc. 1. Madde de: Dur ihtarına uymamaktan 235₺ yazılmış. 2. Madde de: Seyir halinde kask takmamaktan 108₺ yazılmış. Şimdi itiraz sebeplerime geleyim. Falso 1: Ben ogün...
  9. Birkan07

Ninja 250r hakkında bilgi sahibi olan varsa bi kaç sorum olucak.

Arkadaşlar merhaba, Bi aksilik çıkmazsa cuma günü motorumun devrini vericem ve yeni bi motosiklet aramaya başlayacağım. Aslında ben bu arayışı yaklaşık 1 aydır sürdüyorum fakat bi türlü sonuca varamıyorum. Çift silindir 250cc bi motosiklete geçme fikri var aklımda 125cc ile yollar yorar oldu...
  10. Birkan07

azasında Ölen Gencin Organları Bağışlandı

Zonguldaklı genç Antalya’da geçirdiği motosiklet kazasında yaşamını yitirdi. Edinilen bilgiye göre 26 yaşındaki Sertaç Enginçöl, Antalya’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Gencin ailesi ise kazada ölen çocuklarının bazı organlarının bağışlanmasına karar verdi. Ameliyatla...
  11. Birkan07

Today'im için renk tavsiyesi istiyorum.

Arkadaşlar motorumun kaza sonucunda oluşan derin çizikleri var yeni grenaja para bayılmamak adına kaplatma kararı aldım. sizlerden renk tavsiyesi bekliyorum.
  12. Birkan07

Harley Davidson Antalya test sürüş günleri.

İlgisi çeken, hevesi olan birilerinin işine yarayabilir diyerekten bunu buraya bırakıyorum :) Rezervasyon yaptırmak için son günler, bilginize.
  13. Birkan07

Ninja 300 vs. Mt25

Hali hazırda en küçüğüde olsa ss bi motosiklet kullanmaktayım, ss motosiklet hastasıyım lakin uzun yokda yük taşıma konusunda yaşanacak sıkıntılardan dolayı Mt25 bakmaya başlamıştım. Sonra kendime ss seçenekler ararken nette topcase'li ninja 300 görünce bi aklım karıştı. Siz ne dersiniz...
  14. Birkan07

Çin'de terk edilmiş bir köyü doğa sahiplendi.

Terk edilmiş bir köyü yeşillik kaplamış, hachiko reyiz kızmaz umarım ama böyle güzel görüntüleri paylaşmak geldi içimden :) :)
  15. Birkan07

Takasta fiyatım farklıdır sorunsalı

Bildiğiniz üzere R125 ve Today'imi verip MT25 almayı planlıyorum. Bunun doğrultusunda dün biraz bakayım ilanlara dedim ve yaşadığım şehrin bi ilçesinde kafama yatan bir motosiklet gördüm. Açıklamasında takas teklifleri değerlendirilir demiş bi kaç motosiklet modeline öncelik vermiş biriside...

Yeni mesajlar