Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soru ilk okuyunca biraz saçma gelebilir ama durumumu açıklayınca anlarsınız beni diye ümit ediyorum.
Şimdi olay şu bayram bileti için biraz geç kaldık ve hiçbir firmada istanbuldan zonguldak'a bilet kalmamış zaten kalsa bile cuma akşamı otobüse binmek için 2 saat esenlerde bekleriz sanırım 5...
Merhaba ahali.
Çoğumuzun büyük sıkıntısıdır diye düşünüyorum araştırıp araştırıp karar verememek. O yüzden kullanan arkadaşların tavsiyelerine çok ihtiyacım var. Yazlık bot arıyorum. Evet çok güvenli değiller hem korumalı olsun, hem güvenli olsun istiyoruz yetmiyor bir de ucuz olsun istiyoruz...
merhaba arkadaşlar lifan em150l motorumu geçen gün devirdim km ve devir göstergesinin camı kırıldı yetkili servisi firmayı filan aradım komple satıyorlarmış. 5 liralık parça için 160 lira komple almam gerekiyormuş. istanbulda bunu yapan yerler var mıdır km saat camını ayarlayabilecek. Yardımcı...
Arkadaşlar bütçe belli
3 model soruyorum 3ünü de kullanma ihtimali bir insanın azdır sanırım ama her birinin artı ve eksilerini söyleyebilir misiniz?
Şimdiden teşekkürler
Bu arada motorun lifan em150l hızı belli yani
Merhaba
Lifan em150l almaya karar verdim.ilk motorum olacak beygir buyutmesem bile satmam diye dusunuyorum. 2016 modeli 4000 2015 modeli 3800 ikisi de sıfır aberk motordan alacağım. Bu motorun ikinci eli pek yok zaten. Sizce aradaki 200 lira farka değer mi? Yoksa o parayla zaten alıcam fakat...