biosferist kullanıcısının son içeriği

1. B

Shoei Spirit 2 kask hakkında...

Selamun aleyküm Öncelikle tüm foruma iyi hafta sonları tüm motorculara da kazasız sürüşler diliyorum Mevcut kaskım olan durt marka dandik kaskımı hem ses hemde rüzgarda beni perişan ettiği için değiştirmeye karar verdim Motosiklet aksesuarları satan mağazaları dolaşırken bir mağazada 1yıllık 0...
  2. B

Football Manager'ci Mottorcular

Selamun aleyküm bu oyunun mübtelası olan motorclar var mı benim gibi Bilen bilir dün itibarı ile FM16'nın beta keyleri dün dağıtılmaya başlandı 2000 yılından beri oynadığım bu oyunu; başka motorcular da oynuyorsa birlikte bilgi alışverişinde bulunabiliriz Saygılar forum ailesi
  3. B

19-20 Eylül Sınava Girecekler Buraya!!!

Bir A2 ehliyeti alma adayı olaraktan bu hafta sonu sınava gireceğim benim gibi olanlar parkurda ki püf noktalar daha önceden tecrübe edenlerin yardımları Görüşlere Açığım
  4. B

Kilitler Hk. Yardımlarınızı bekliyorum

Öncelikle selamun aleyküm Herkese hayırlı günlür kazasız belasız sürüşler Ben kilit konusunda yardımınızı istiyorum zincir olarak 1.5 metre 1.5 cm kalınlığında baklaları olan bir zincir ayarladım zinciri tutturmak için bu kilidi düşünüyorum...
  5. B

Motor Bot Tavsiyesi ????

Selamun Aleyküm Öncelikle merhabalar Yeni bir motorcu olarak ekipmanlarımı tamamlamaya çalışıyorum kask, mont, eldiven aldım dizlik, dirseklik ve bot kaldı size danışmak istediğim Kısa bot mu uzun bot mu 4 mevsim giyeceğim diye düşünüyorum siparişi aliexpres yada yurtdışı başka bir siteden...

Yeni mesajlar