bilinque1 kullanıcısının son içeriği

1. B

kmx125 & xl200

arkadaslar hepınıze selamlar ben Ankaradan cem 1 sene sonunda bıraz para toparladım 5 mılyar kadar su anda bı kawasaki kmx125 2001model ve honda xl200 2004 model arasında kararsız kaldım tavsıyelerınız benım secımmde cok buyuk rol oynayacak yardımcı olursanız sevınırım alcagım motora en az 1.5...
  2. B

merhaba

kmx125 arkadaslar hepınıze selamlar ben Ankaradan cem 1 sene sonunda bıraz para toparladım 5 mılyar kadar su anda bı kawasaki kmx125 2001model ve honda xl200 2004 model arasında kararsız kaldım tavsıyelerınız benım secımmde cok buyuk rol oynayacak yardımcı olursanız sevınırım alcagım motora en...
  3. B

Merhaba arkadaslar

ben 2004 model bı zzr250 almayı dusunuyorum fıyatda bıraz anlastık sayılır daha henuz ılan vermdı sahıbı 6 dusunuyor tıp ve motor gucu olrak hosuma gıttı cbr125 tabıkı guzel gelıyo bana fakat tercıhım bu model bana bu motoru tavsıye edermısınız yanı ıkıncı elde satarken ve parca konusunda...
  4. B

herkese merhaba ben Melih

herkese selamlar arkadaşlar ben 2004 model bı zzr250 ile ve derbi gpr125 ile pazarlık ıcındeyım yaklasık 2 aydır ve 5.5 -6 cıvarına geldık sımdı sormayı uygun buldum cevaplarsanız sevınırm hangısı tavsıyenızdır kesınlıkle tavsıyenız dogrultusunda hareket etcem tabı bu konuda bılgılı olduguna...

Yeni mesajlar