bikersbr kullanıcısının son içeriği

1. bikersbr

SS Motor egzoz sele altına alınabilir mi ?

Herkese selamlar honda cbr 500 r egzozu sonradan sele altına altına alınabilir mi , 600rr şeklinde bir biçim verilebilirmi ? Eger alınırsa bir sorun yaratır mı ?
  2. bikersbr

Sizce hangisi ?

Herkese selamlar motora baslamak istiyorum baslangıc motoru olarak 2.el bir yamaha yzf r125 e karar verdim 2500 TL bütçem var geri kalanı kredi cekecem yazın basına kadar r125 ile devam edip yaza dogru 600cc ye gecmek istiyorum sizce hangisi daha mantıklı 1- YAMAHA YZF R125 2009 MODEL 18.000 KM...
  3. bikersbr

Düşük cc Geniş (Yanak) lastik

Merhaba arkadaslar size bir sorum olacak motora yeni baslayacam aldıgım motor ss kesin olarak 125-250 yada 300 ninja ninja ile aprilia da gidip geliyorum ancak ben alacagım motorun(büyük ihtimalle ninja 300 olacak) orjinal lastiklerini kullanmak yerine kaliteli ve geniş lastik almayı planlıyorum...
  4. bikersbr

Başlangıç Motoru 3 seçenek

Hepinize merhaba arkadaslar ben motorda yeniyim 18 yaşındayım boyum 180 düşük cc li ikinci el bir ss başlangıç motoru almak istiyorum 2-3 aydır arastırıyorum tanıtım videosu izliyorum v.s 3 motor arasında kaldım , motorun tarzı geniş ve basık alçak olsun 1000 ayağım yere iyi bassın istiyorum...