bican33 kullanıcısının son içeriği

1. bican33

162 cc MOTORA 200cc lik KARBÜRATÖR

Merhaba arkadaşlar. Benim motorum 162 cc. 90 km. Hıza rahat rahat çıkıyor. Ondan sonra nazlanıyor. Otoban ve geniş düz yollarda 100'e zor çıkıyor ve bağırıyor. Üzerinde 150 lik karbüratör var. 200 lük karbüratör taksam, çekiş, hız, konfor artarmı. Yakıt artışı önemli değil. Motorun rahatlaması...
  2. bican33

Motosiklet sürmek işkence olmaya başladı

Arkadaşlar, motosiklete başladığımdan beri geçen birbuçuk yılın sonunda, motosiklet sürmek bana işkenceye dönüştü. Şöyle ki; bilhassa yazın olmak üzere, güzel havalarda binip, doğaya, köylere, yaylalara gitmek üzere sıfır-çinli 150 cc bir motor satın aldım. Sürüş geliştirme halinde yazın işe de...
  3. bican33

2004 model CBX 250 Twister mi, sıfır Çinli mi almalıyım

Merhaba arkadaşlar. 2004 model, 80.000 km. CBX Twister için satıcısıyla telefonda pazarlık halindeyim. Belli bir noktaya geldik. Fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla motorun kozmetik durumu "eh" işte. Çok fazla orijinal değil ancak diri bir motora benziyor fotoğraflarında. Şasi durumu, motor...
  4. bican33

Falcon Wonder 150 Motosikletim soğukken çalışmakta çok zorlanıyor

Merhaba arkadaşlar. Motosikletim Falcon Wonder 150. Henüz 1.200 km.de. Aldığımdan beri motor soğukken çalışmakta zorlanıyor. Yaz aylarında da sabah jikleyi açmadan çalışmıyordu. Ama ne çalışma. En az 10-15 kez marşa basmadan çalışmıyordu. Çalıştırıp, ısıtıp gideceğim yere gidiyor ve...
  5. bican33

Falcon Wonder 150 marka motora ön tur camı

Merhaba arkadaşlar. Falcon Wonder 150 sahibiyim. Bu motora uygun yüksek ölçüde ön rüzgar siperliği (tur camı) ihtiyacım var. Kendisine özel bir tur camı yok. Motora yakışacak şekilde, hangi tur camını monte edebiliriz. Bu arada pahalı da olmayacak bir çözüm arıyorum. Yardımcı olabilecek...
  6. bican33

Falcon Wonder 150 marka motora ön tur camı

Merhaba arkadaşlar. Falcon Wonder 150 sahibiyim. Bu motora uygun yüksek ölçüde ön rüzgar siperliği (tur camı) ihtiyacım var. Kendisine özel bir tur camı yok. Motora yakışacak şekilde, hangi tur camını monte edebiliriz. Bu arada pahalı da olmayacak bir çözüm arıyorum. Yardımcı olabilecek...
  7. bican33

Mersin'de A sınıfı (35 kw üzeri) motosiklet ehliyeti veren sürücü kursu yok.

A sınıfı yani 35 kw üstü motosiklet ehliyeti almak için bugün Mersin deki birçok sürücü kursunu dolaştım. Gidemediklerimi telefonla aradım. Fakat hiçbiri A sınıfı ehliyet eğitimi vermiyormuş. Gerekçesi ise bu sınıfta en ucuz motor 20 bin diyorlar. Yeni yasa ile ehliyet çeşidinin 16-17 adete...
  8. bican33

Cross motor tavsiyesi, Lifan 200 xplorer, mondial xtreme max 150, arora cross 250 Han

Bu motorların hangisini tavsiye edersiniz. Gönlüm lifan xplorerden yana ama balansör varmı bilmiyorum. Balansör varsa alacağım. Yoksa diğerlerinden hangisini tavsiye edersiniz.
  9. bican33

Falcon Crazy 125 alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim. Fakat uzun zamandır forumunuzu misafir olarak takip etmekteyim. Paylaşımlarınız sayesinde uzun yıllar sonra hafta sonları kısa mesage gezilerinde kullanmak üzere bir motosiklet alma kararı verdim. Bir arkadaşım Falcon motosiklet bayisi. Elinde 2014 model sıfır...

Yeni mesajlar