Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar motosikletimi tarz değişikliği nedeniyle satışa sundum.
forumdan bi arkadaşıma gitmesini gerçekten isterim çünkü dosta gidecek bir motor.detaylar ilanımda mevcut.teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kazasiz-boyasiz-aksesuarli-ve-abs-li-154759035/detay/
arkadaşlar ikinci el mondial 100 kh aldım şimdilik memnunum ama bikaç sorum olucak.
kalkarken genelde 2. vitesi kullanıyorum çok rahat zorlanmadan kalkıyor ama motora bi zararı var mı bunun? hızım sıksık 100ü buluyo bu kadar hız sorun çıkarır mı motorda?
şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
arkadaşlar kendime bi scooter almak istiyorum günlük 10-15 km yapacağım ve haftada 2 kerede 100 km yol gideceğim.aklımda asya 150 t 19 a var çok güzel gözüküyo ama çok sorun çıkardığı söyleniyor. ne biliyim yağmurlu havada binince filtre su alıyormuş çalışmıyomuş çok rahatsız edicek şekilde...
evet arkadaşlar scooter tarzı bi motor almak istiyorum ve bu iki motor arasında kaldım.param kısıtlı daha iisini alamam ikisini kıyaslayıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.MONDİAL 105 ZC & ASYA 150 T 19 A
şimdiden teşekkürler...
evet arkadaşlar scooter tarzı bi motor almak istiyorum ve bu iki motor arasında kaldım.param kısıtlı daha iisini alamam ikisini kıyaslayıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.MONDİAL 105 ZC & ASYA 150 T 19 A
şimdiden teşekkürler...