bhdr5335 kullanıcısının son içeriği

1. B

kazasız boyasız aksesuarlı 2006 er6-f

arkadaşlar motosikletimi tarz değişikliği nedeniyle satışa sundum. forumdan bi arkadaşıma gitmesini gerçekten isterim çünkü dosta gidecek bir motor.detaylar ilanımda mevcut.teşekkürler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-kazasiz-boyasiz-aksesuarli-ve-abs-li-154759035/detay/
  2. B

Mondial mondial 100 kh-ukh kullanıcıları yardım lütfen

arkadaşlar ikinci el mondial 100 kh aldım şimdilik memnunum ama bikaç sorum olucak. kalkarken genelde 2. vitesi kullanıyorum çok rahat zorlanmadan kalkıyor ama motora bi zararı var mı bunun? hızım sıksık 100ü buluyo bu kadar hız sorun çıkarır mı motorda? şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar.
  3. B

Asya Motor asya 150 t 19 a kullanıcıları yardım edin lütfen...

arkadaşlar kendime bi scooter almak istiyorum günlük 10-15 km yapacağım ve haftada 2 kerede 100 km yol gideceğim.aklımda asya 150 t 19 a var çok güzel gözüküyo ama çok sorun çıkardığı söyleniyor. ne biliyim yağmurlu havada binince filtre su alıyormuş çalışmıyomuş çok rahatsız edicek şekilde...
  4. B

mondial 150 zc mi? asya 150 t 19 a mı?

evet arkadaşlar scooter tarzı bi motor almak istiyorum ve bu iki motor arasında kaldım.param kısıtlı daha iisini alamam ikisini kıyaslayıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.MONDİAL 105 ZC & ASYA 150 T 19 A şimdiden teşekkürler...
  5. B

mondial 150 zc mi? asya 150 t 19 a mı?

evet arkadaşlar scooter tarzı bi motor almak istiyorum ve bu iki motor arasında kaldım.param kısıtlı daha iisini alamam ikisini kıyaslayıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim.MONDİAL 105 ZC & ASYA 150 T 19 A şimdiden teşekkürler...

Yeni mesajlar