Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benim cbr 125im var kaza yapmıştım sol grenaj ve ön camurluk dab ya cizikler falan var bu yüzden boyatıcam boyatmışken diyorumki çamurluk ve arka kuyrugu kırmızya boyatim ama cevremde o kasa cbr 125 yok bu yuzden o kırmızı kısımın renk kodunu bilen vamrı aranızdan paylaşan olursa cok yardımcı...
beyler kanalim icin daha kaliteli icerik üretmek icin kamerami degistirdim ve mikrofon aldim mikrofonuda en kalitelisinden aldim pop filiter vs taktim ruzgar sesi gelmesin diye mikrofon azimin icindeydi resmen ama mikrofon benim sesiimden cok motorun sesini almis motorun sesi benim sesimi...
arkadşlar motorumu tamire verdim 7 parca degişdi cart curt 7 side Türkiyede yok yurt dişindan istedik 1.5 ay sonra geldi ama 5 tanesi 2 tanesi yok sonra 1 ini bulduk şans eseri ama şimdi tek parça kaldı onu bulamıyoruz bu yuzden yardımınız lazım
Honda Cbr 125 uyumlu orjianl ve 0 piyano seti...
cbr 125 incelemesi cektim size izlersiniz
https://www.youtube.com/watch?v=qEQO7bsQRew
yorumlarınız gelişmeme saglıor gerek youtube den gerek buradan lütfen geri dönüş yapın bana :)
elimizden tutan yok ki büyüyelim moto vlog çekiordum önceden
kameramı değişirdim istekler üzerine videoda mic...
bu fren balatasının olayı ne agalar
tamam olayını biliyorum ama şöyle
40tl lik var
100tl lik var
200tl lik var
benim motorun ön freni tamamen bitmiş durumda diski çizmeye başladı
ama ön freni kullanma şeklim şu ışıklara geldim motoru durdurucam yavaşlarım saate 2 3 km düşer hız öyle basarım...
öncelik ile yazım ve noktalama hatalarım için özür dilerim böyle alışmışım bunu da en yakın zamanda düzelteceğim bir kursa gidip
öneri ve tavsiyelerinizin hepsine uydum ve böyle devam etmeyi düşünüyorum, neden öyle yaptığımı da açıkladım zaten videoda en basitinden ayna
neyse bu buraya...
arkadaşlar şöyle bir videom var iyi kötü tavisye ve yorumlarinizi bekliyiorum her türlü
öneriye açıgım kırıcı olsanız bile yorumlarınız benim ve geilşmem için çok değerli
link: https://www.youtube.com/watch?v=Q4YB1J9xWyQ
Tekerinize Taş Değmesin
Cbr 125 aldıgım motordamı sıkıntı var acaba teker yapmaya çalşıyorum ama gelmiyor zincir yagım kötü ondan olabilirmi bide ayarlanabilir manet var 6 ya cekiyorum max amasör kalkıyor maneti 1 e aldıgımdada hiç oynama olmuyor 6 ideal
Denedigim teknik şu gazı pompalıyorum tam debriyaşı salmadan...
sa arkadaşlarım abilerim kardeşlerim ablalarım
bundan daha önce tarihini hatırlamadığım zamanda vites nasıl düşülür yaptığım doğru mu diye bir soru sormuştum anlayan oldu anlamayan oldu belkide ben anlamadım veya anlatamadım onun için video hazırladım bir göz atıp yanlış vites bilgisi varsa...
direk konuya giriyorum bam güm
diyelim ki 3. viteste tın tın gidiyorsunuz da ne kırmızı ışık yandı:) şimdi hafif yavaşlayıp yavaş yavaş vites mi düşürürsünüz
yoksa debriyajı sıkıp ışıklarda durduktan sonra vitesi 1 e mi çekersiniz ?
ben 2. yi yapıyorum bu saglıklımı
aksi halde debriyajı sıkıp 1...
sizden bir tavsiye istiyecegim
arkadaşınız 1 tur aitim deyince öğretir misiniz kullanmayı (ben öğretim bildiğim kadarıyla bende az biliyorum zaten)
peki öğrendikten sonra 1 saat ara sokakta gezmesine izin verir misiniz ? aynı gün (ben verdim kalbini kırmıyayim diye ve zorla kaksk taktırdım...
virajda yatmaya aşık oldum resmen motoru almadan önce teker yapmak istiyordum böyle eşiyın falan (1 kere bile yapmadım denemedim de)
bir abimiz viraj olayında aydınlat ı beni 1. dönüşümde hafif yana yaslandım motor yattı biraz hoşuma gitti
sonra biraz daha yattım derken sürekli yatmaya...
şimdi size kanıtlıyorum üstümde bir uğursuzluk var
motoru aldım bir 6 ay falan oluyor aldığım gün Gaziantep e gelirken kaza yaptı getiren kamyon motorda sıkıntı yok
motor istanbul da sıkıntısız çalışılıyor
gelecek motor bir şekilde gaziantepe (geldi) 1 tur atim gelinde dedim evin önüne geldi...
boştayken park edip 1. vitese alıyorum
ardından garajdan debriyajı sıkarak geri geri çıkartıyorum
sonra 1. viteste çalışmıyor benim motor debriyajı sıksam bile
boşta çalışılıyor boşa geçmiyor sonradan fark ettim debriyajı sıkmadan öne itiyorum biraz gidiyor 1-0.5 metre falan ardından duruyor...