beyazpapagan kullanıcısının son içeriği

1. beyazpapagan

Givi kask tecrübelisi var mı? Özellikle X8 x14

Merhaba arkadaşlar. Piyasada uygun denilebilir fiyatlarda givi kasklar görüyorum. Özellikle x8 çene açılır model hakkında tecrübe sahibi olan var mı?
  2. beyazpapagan

Ultrasonic Buji (Amerika'dan) Mutlaka bakın

Konu Düzenleme Konu Düzenleme
  3. beyazpapagan

Ultrasonic Buji (Amerika'dan) Mutlaka bakın

Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir hakkında araştırma yaptığım Ultrasonic bujilerden kullanma fırsatı buldum ve oldukça verim elde ettim. BMW motorsikletimde uzun zamandır kullanıyorum. Ekstra performans artışının yanı sıra %15-20 arası kesin yakıt tüketimi de sağladım. Bu bahaneyle yine aynı...
  4. beyazpapagan

Çinli krosların titreşimini kesme yolları?

Selam arkadaşlar. GEçenlerde gayet uygun bir fiyata buylduğum için dağda bayırda vakit geçirmek için 5 aylık bir skygo 200lük kros aldım. Gayet güçlü ve seri bir makinesi var fakat motorun vibrasyonu doğrudan şasiye akraılıp rahatsız edici olabiliyor. Eralp abinin uygulaması ile şasi ve blok...
  5. beyazpapagan

Kara oğlan satılık!

Selamlar arkadaşlar. Daha önce sizinle (aşağıdaki linkte) modifiyelerini paylaştığım motorumu işlerimin yoğunluğundan kullanamadığım için satıyorum. Henüz 6900 km de. http://img139.imageshack.us/img139/4749/img2490hu0.jpg http://img139.imageshack.us/img139/1125/img2494px5.jpg...
  6. beyazpapagan

GT 650'm için eksoz, far, neon, jant reflektörü modifiyem (resimli ve videolu)

Selam dostlar. Sahip olduğum Hyosung GT 650’mi birkaç aşamada modifiyeden geçirdim. Kafa grenajı, eksoz, neon ışıklar, renkli gösterge ışıkları, iridyum bujiler, jant reflektörleri gibi parçaları kendim monte ettim. Umarım beğenirsiniz… Orijinal eksoz sessi…...
  7. beyazpapagan

2006 sonu 1550 kmde Ybr. iyi fiyata...

2006 yılı sonunda alındı ve sadece asvalt yollarda itinayla kullanıldı. Şu anda 1553 kmdedir ve sorunsuzdur. Yeni motor alacağım için satılıktır. Ayrıca faturası alan kişiye kesilecek ve plaka onun üzerine çıkacaktır. Böylece noter masrafı da olmayacaktır. Fiyatı: 2400 Ytl Cep: 0535 365 24 03...
  8. beyazpapagan

Merhabalar...

Selamlar! Bende aranıza katılmanın mutluluğunu yaşıyorum. Motorum 2006 model Hyosung Gt 650 Comet (siyah) Motoumda çift farlı kafa grenajı montajı, beyaz sinyaller, neon lambalar benzeri birkaç değişiklik yaptım yakında onları da paylaşmayı düşünüyorum.

Yeni mesajlar