Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
A1 ehliet var yanına Ocak ayı için en erkenden B ve A2 Ehliyeti almak istiyoruz sadece B de olabilir. Araştırma yaptığımda 10 Ocak son kayıt tarihi gözüküyor şuan. Fakat 11 Ocak 2002 doğumlu. Bu yüzden 10 Ocak yerine Şubatta girip 1 aydan fazla mı beklemem gerekiyor ? Daha önceden sınava girdiği...
Bursa 'da Ybr 125 vs. gibi motorlar için yüksek bilgili,ilgili ona göre de işçiliği ucuz olan usta gerek. Yetkili servisler istenilen tüm işleri yapmıyor ve özensiz önüne gelen herşeyi uğraşmadan düşünmeden parçanın tamamını değiştiriyorlar ,fiyatlar ise ne yazık ki yüksek.
Ybr 125 'de arka...
Merhaba. Bir süredir ne olur ne olmaz diye motosikletime kasko yaptırmak için uğraşıyorum da. Dediklerine göre çoğu şirket motosiklete kasko yapmıyormuş. Diğerleri de ruhsat sahibi 16 yaşında olduğu için kaskoyu kabul etmediklerini söylüyorlar. Bir çözüm var mı yoksa kasko gerçekten de...
Yeni kırmızı CB125F aldımda. Daha plakası çıkmadı garaja yeni koydum. Fakat elden kayması sonucu direk bina kolonuna doğru devrildi. Depoda beyaz tırnağın takıldığı çizikler yan sağ grenajda ise aynı şekilde tırnağın takıldığı siyah çizikler kaldı. Boyası bile duvarda idi. Bir süre kendime...
Kendim için tüm koruma ekipmanlarımı almak istiyordum. Fakat kararsızlık ve bilgisizlik yaşıyorum. En küçük koruma ihtiyacını giderme isteğimin yanında alacağım ekipmanların toplamda motorumun yarısından fazla tutuyor. Öğrenci olmamın nedeni ile çok düşük bir bütçem var. Eğer istediklerimi...
A1 Ehliyet almak isteyen bir kişi mesela bu hafta kayıt olsa Bursa 'da sürücü kursuna Temmuz 'a kadar ehliyetini alabilme şansı var mı ?
Bazı yerlerde direksiyon sınavı Ağustos 'da yazıyor veya da Temmuz 'un son günleri ve Mayıs 'da olduğu yazıyor. Ondan önce normal sınav da varmış o Nisan 'da...