Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar Bende Mondıal Mg100 Süper Boy Motosiklet var
Bnm sorunum şu Marşa bastığım zaman çalışması için gaz vermem gerekiyor
kuba 100 luk var aynısı bnm gibi arkadaşımda gaz vermesıne hiç gerek kalmadan marş düğmesıne dokunmasınla çalışması bir oluyor
Buna Çözmek istıyorum Bana...
Arkadaşlar Bazılarımız Uzun Yol Seyahatı Yapıyor Bende Küçük Bir Bilgi Paylaşımı Yapayım Sizlere
http://www.hepsiburada.com/liste/modacar-usb-sarj-soketi-kisa-cakmak-yuvasi-icin-13b014/productDetails.aspx?productId=otm13b014&categoryId=20024882
Usb Şarj Alıp Aküye Yetecek Kadar Kablo Alıp...
Ben Birgün Delili Yapıp Kırklareliden Çanakkaleye Gittim Gittiğim Motor Mondiyel mg100 Süper Boy Toplamda 200 km Yol aldım Yolculuğum 4 saat Sürdü Ve Bayağı Bi yordu 60 km/h 80/kmh ile gittim
Amacım Motorsikleti denemektı Giderken yanıma 12v çalışan bi kompresör Lastıkler için Fitil Anahtar...
Mondıal Mg 100 Süperboy Motorsikletım 2 vitez devir kesiciye kadar getirdiğimde tam vitez değiştirecekken şırıltı yapmaya başladı (Tahmınım Sibaplardan Geldi) hemen motoru istop ettım Biraz bkledıkten sonra çalıştırmaya deneyınce Çalışmadı Kompresör Yapmıyor Ayak Marşı İle denedım Basarken...