Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık tanışmanın vakti geldi sanırım pendikte oturuyorum yakınlarda olan varsa dükkanıma beklerim dr. orhan maltepe caddesinde queen butik o cadde üzerinde 1 tane motor var zaten=)
arkadaşlar pegaso 650 kullanıcısıyım ve kaskımı yenilemek istiyorum ama
nolanın n85 ve n43 modelleri arasında kaldım eğer başka önerileriniz varsa onlarıda dinlemeye hazırım ilginiz için şimdiden teşekkür ederim...
yeni motor aldığım için elimdeki bu motoru satmaktayım ilginiz için teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-250-kirmizi-sorunsuz-46170781/detay/
geçtiğimiz hafta bursaya asker helallığı almak için gittim yolculuğum şu şekilde gelişti ;
Arkadaşlarım bir gün önceden benim ile dalga geçtiler feribotta senin motor yan düşer falan diye pendikten feribota binmeden önce motorun yan ayağı sorun çıkardı ve elimde kaldı =) (arkdaşaların nazarı...
arkdaşlar forumda şöyle bir baktım ama bulamadım (uykusuzluktanda olabilir:queen:)
yakın zaman içerisinde ağvaya gidicem orada kamp yapmak istiyorum ama bunu yapabileceğim bir yer varmı yada o yerin neresi olduğu hakkında bir bilgim yok
oteller yada pansiyonlar hafta sonu hep 2-3 günlük paket...
motor kullanmaya yeni başlamış biri olarak kaskıma siyah yada farklı renkte bir vizör almak istiyorum ancak bu alacağım vizörün akşamları motorumu kullanırken nasıl etki yaratacağını bilmiyorum yani bana avantajı ,dez avantajı ne olur bilmiyorum bu konu hakkında tecrübelerini aktarabilecek...