Berkay1852 kullanıcısının son içeriği

1. B

Motor delisi süper kahramanlar !

MERHABALAR. Filmlerden , dizilerden ve çizgiromanlardan kopup gelen , birçoğumuzun çocukluğunu ve ergenlik dönemini etkisi altına alan Süper kahramanlardan bazılarıyla ortak bir yönümüz var ... Motor meraklısı süper kahramanlarda var ! :) Hem günlük hayatta hemde daldan dala uçarken...
  2. B

Kapımın önünde sıfır bir motosiklet var AMA...

Selam. Arkadaşlar bana şuan hediye gelen sıfır bir motosiklet var , ama ben kullanmayı bilmiyorum. Deposu dolu tüm koruma demirleri takılı öğrenmem için alınmış birşey zaten. Şimdi ben bu işe nerden başlamalıyım ? Trafiğe kapalı bir alanda kendi kendime yapacağım çalışmalar neler olabilir ...
  3. B

A2 ehliyet yazılı sınavına nasıl çalışılır ?

Merhaba. Evet arkadaşlar soru başlıkta var zaten. daha önce hiçbir sınıf ehliyet almadım sınavları nasıl olur nasıl çalışılır hiçbir bilgim yok. Bu konuda geçmiş senelerin sorularını içeren siteler varmıdır ? tavsiyelerinizi bekliyorum sınavım 27 haziranda :(
  4. B

Tavsiyelerinize ihtiyacım var ...

Merhabalar. Benim sorunum şu , ilk motorumu almak istedim bu sene ve A2 ehliyet için kurslarla görüştüm hepsi ( İSTİSNASIZ HEPSİ... ) motoru sürmeyi zaten biliyor olmanız lazım biz size sadece sınavdan bir gün önce süreceğiniz motoru ve parkuru göstereceğiz dediler. Benim daha önce hiç...
  5. B

Samsundan Merhabalaar :)

Selam arkadaşlar Adım Berkay 22 yaşındayım öğrenciyim . Motor öğrenmeye karar verdiğimden beri bu forumda çok fazla araştırma yaptım , alınabilecek başlangıç motorlarının kıyaslamalarını okudum, tecrübeli olanlarınızın mesajlarından tüyolar kapmaya çalıştım yani farkında olmadan bana çok...