Berkay Ersin kullanıcısının son içeriği

1. Berkay Ersin

Debriyaj Sertliği Problemi

Öncelikle herkese merhabalar. Drift L motosikletimin bugün debriyaj balatası ve debriyaj teli değişti. Yalnız şunun üstüne değinmek istiyorum. Usta 5 adet Rondelayı (Bilmeyenler için pul gibi bir şey) debriyaj baskı yaylarının altına koydu ve motosikleti toplamaya başladı. Neden debriyaj baskı...
  2. Berkay Ersin

Yüksek Devirde Vites Değiştirirken Debriyaj Sertleşmesi Sorunu

Öncelikle herkese merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Drift L model motosikletimde yüksek devirlerde vites değiştirmek istediğimde ara sıra debriyaj maneti çok sertleşiyor. Sertleşme sonrası debriyaj manetinin yanındaki ayar vidaları her seferinde gevşiyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
  3. Berkay Ersin

Yüksek Devirde Vites Değiştirirken Debriyaj Sertleşmesi Sorunu

Öncelikle herkese merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Drift L model motosikletimde yüksek devirlerde vites değiştirmek istediğimde ara sıra debriyaj maneti çok sertleşiyor. Sertleşme sonrası debriyaj manetinin yanındaki ayar vidaları her seferinde gevşiyor. Sizce bunun sebebi ne olabilir?
  4. Berkay Ersin

İRAN YAPIŞTIRICISINI BLOĞUN ÜSTÜNDEN NASIL SÖKEBİLİRİM

Herkese merhabalar. Drift L model motosikletimi geçenlerde contada bir sıkıntı yüzünden servise gittim saçma sapan iran yapıştırıcısını akıtma kesilsin diye contanın akıtan kısımlarına sürmüşler. Şimdi temizlemeye çalışıyorum yapıştırıcı izi çıkmıyor. Bu siyah yapıştırıcı izini bloktaki boyaya...
  5. Berkay Ersin

CF moto 150nk bakım aralıkları yardımcı olursanız çok sevinirim

Öncelikle herkese merhaba. 2 hafta önce 0 km 150NK aldım. Motordan memnunum ve rodajını özenle yapıyorum. Yalnız sizlere motoru aldığımdan beri çevremdeki hiçbir servisten istediğim şekilde soruma cevap alamadım. Umarım burada yardımcı olursunuz :) Kitapçıkta ilk bakım olarak 500-1000 Km...
  6. Berkay Ersin

Cross Tavsiye - Yardım

Arkadaşlar herkese merhaba, sizlere bir sorum olacaktı. Bilenler yardımcı olursa sevinirim. Bu 2 motorun arasında kaldım. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Hangisi daha kalitelidir? Ayrıca başka motorlar önermenizi istemiyorum. Bütçem bunlara yetiyor. 1. Mondial X-Treme Maxx 200 2. Yuki İzci
  7. Berkay Ersin

Mondial X-Treme Maxx 200

Arkadaşlar herkese merhaba, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Bilen veya bu konu hakkında düşüncesi olan herkesin yorumlarını bekliyorum. Yakında Mondial Xtreme Maxx 200 (Cross) modelini almayı planlıyorum. Genellikle asfaltta kullanacağım. Motosiklete bir miktar modifiye vs de yapacağım...