Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba güvenlik için kaskımda kamera var hali hazırda çekim yaparken benzinliğe girdim pompacı beni çekiyon mu kamerayı kapat beni çekme gibi hitamlarda bulundu. Bu işin adabı resmi kanun vs. Nedir böyle bir hakkı var mı.
Cümleten selamınaleyküm. Önerilen taşıma kapasitesi 150 kg olan 125 cc motora artçıyla birlikte toplam 200 kg binmenin motor bloğuna zararı var mıdır. Arada sırada düz yolda biniyoruz. Konudan bağımsız forum birbirine girdiği için konuyu yeniden açma gereksiniminde bulundum. Kötü yorum...
4. Vites 55km/h civarı giderken artçımı duymak için debriyaja bastım sonra motor ışığı yandı debriyajı bıraktım motor canlanmadı vites düşürdüm yine canlanmadı tık tık etti. Sağa çektim bekledikten sonra motoru çalıştırdım ve egzozdan beyaz duman attı. Şuan bir problem yok. Ne olmuş olabilir...
Arkadaşlar merhaba usta gidonum sert döndüğü için gidonuma ayar yaptı ön frene basarsan tak diye ses gelir dedi. Şimdi tümsekten geçerkende tık diye ses geliyor. Bu neyden kaynaklı oluyor. Ne yapmam lazım
Teşekkürler. Eksik vida derken bloğun üstündeki vidalardan mı bahsediyorsun hocam. Sızıntı vs de yok. Deterjanlı suyu vurunca mı dışarda kalan conta erimiş olabilir. Farkedincede daha yıkamadım zaten. Yapısının bozulması gibi bi durum olabilir mi
Değerli yorumun için öncelikle teşekkür ederim. Motor 1 senedir bende. Motorumu temizlerken tazyikli suyla değil daha çok kovayla temizliyorum. Bloğuda temizlemiyordum şahsen. Geçen bi temizliyim dedim deterjanlı suyu vurunca elime geldi silikon gibi. Ve evet bu durum öncesinde yağmur falan...
Arkadaşlar merhaba. Motorumun benden önceki sahibi şarj dinamosu için kapağı açtırmış. Geçen motoru yıkarken deterjanlı sudan olmalıki conta elime geldi. Bu bana bir sorun teşkil eder mi. Normal mi. Eğer normal değilse orijinal conta taktırmak istesem piyasadaki gibi blok tamir işçiliği olarak...