Bergson kullanıcısının son içeriği

1. Bergson

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Nedeni bu bölgeler ve bu bölgelere dair hiçbirşey ilgimi çekmiyor. Sırbıstan olayını özel değilse detaylandırman mümkün mü :))
  2. Bergson

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Türkiye çıkışı balkan coğrafyasını en hızlı ve sorunsuz geçmenin bir formülü varmı, Yani bir an önce Polonya' da olmak istiyorum ama bu balkan coğrafyasında sürmeyi de hiç istemiyorum ne kadar az zaman geçirirsem o kadar iyi mantığı ile bu rotaları yapmış bilinmeyen pratik bir bilgisi notu olan...
  3. Bergson

Trafikte Yaşadığım Olay

Merhaba bu olayı güncelleyeyim. o sıratarak giden adam hakkında tehdit, mala zarar verme trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve görevli memurun dur ihtarına uymamak suçlarından dava açıldı. Tehdit ve mala zarar verme kısmı uzlaşmaya tabi olduğu için iş biraz uzadı. Sağolsun memur arkadaşlar daha...
  4. Bergson

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Öbür dedeyi engellediğim için ne yazdığını görmedim ama o avel lafını yüzüme söyleyecek kadar adam mısın?
  5. Bergson

Japon Malından Şaşmayacaksın Honda'nın Far Değişimi

Bide işin şu boyutu var. Tabi bana göre benim görüşüme göre, yanlış anlaşılmasın ama daha toplu iğne üretemeyen ülkelerin adamlarının Çin malına b.k atması bana biraz komik geliyor.
  6. Bergson

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Yani ben şimdi bu adamlara africa için ben size ayda 50k veriyorum desem yada işte 200 k peşin versem 6 ay sonra bana bu motorun parasını verirler mi öyle bir seçenek varmı? Hiç araştırmadığım için soruyorum kusura bakmayın
  7. Bergson

Katılımevim eminevim vb. yerlerden motorsiklet almak mantıklı mı daha önce alan var mı ?

Şimdi Arica Twin sıfırı atıyorum 1100 TL Sistemde gruplar 119 kişi bu da 119 ay eder, Aylık ödeme de 9244 Şimdi bu sistemde diyelim 119.kişi oldunuz. o tarihte haliyle bu motorun fiyatı artacak. bu tarihte sistem bize motosiklet almıyor dimi parayı veriyor 1100 TL git al diyor. Sistem böyle...
  8. Bergson

Kanuni Kanuni Seha 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yaklaşık 18.000 Km kullandıktan sonra geçen hafta aldığım fiyata sattım. Bu süreçte bizi hiç üzmedi,,hiçbir kronik problem yaşamadım. Kurye olmadığım için sadece bireysel olarak bakımlarına dikkat ederek kullandım. Her ne kadar Kanuni ehliyet ayağına bu motosikletin arkasında durmasa da...
  9. Bergson

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Şu ara gençler arasında da bu moda oldu. Bir baltaya sap olamamış, bir işi gücü olmayan memlekete gram katkısı olmayan adamlar dünyayı geziyorum ayağına sorumluluktan, çalışmaktan, üretmekten kaçar oldu. Sorunca da "ülke adaletsiz yea,ben youtube yapıyorum bu iş yea " diyorlar. Evet bir konu...
  10. Bergson

24 Nisan Cuma Günü Motobike Fuar Buluşması

Bu saliha denen kadın, ellerini kollarını oynatarak konuşan uzun saçlı adam vs vs bunlar ne ara motosiklet duayyeni oldular da brifing konferans falan veriyorlar ya
  11. Bergson

Aparman Yöneticisi Motoruma 2. Sınıf Araç Muamelesi Yapmaya Karar Verdi.

Apartmanda kaç daire var?7 den fazla ise bu karar nerede ve ne şekilde alındı?Karar defterine işlendi mi?Kat Maliklerine tebliğ edildi mi? Ve siz ev sahibi mi kiracımısınız?
  12. Bergson

Africa Twin 2017 DCT aldım

Sorması ayıp kaç liraya aldınız.
  13. Bergson

Motobike Istanbul 2026 Motosiklet Fuarı – Yeni Modeller İlk Kez Gün Yüzüne Çıkacak

23 Nisan tatili nedeniyle Cumayı ordayım. Fuara yakın neresi konaklamak için uygun bilen var mı.
  14. Bergson

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

30-32 günlük bir rota Kurban olursa izin konusunda baya tasarruf ediyorum ama illa Kurban olacak diye bir şartı yok. Ağustosa kalmasında hangi tarih olursa olsun uyar bana. Sadece bu kez yalnız gitmek istemiyorum. Daha fazla kamp hayal ettiğim için yanımda biri olsun istiyorum.
  15. Bergson

2017 yılı NORDKAPP gezisi 32 gün süren 26 ülke,85 kent ve sonsuz macera :)

Hesabı nasıl ve hangi motosiklete göre yaptınız? Havanın güzel olması halinde kamp ağırlıklı bir sürüşte bence 100 binin altına dahi inilebilir.